Blokpuzzels

Blokpuzzels zijn de perfecte puzzels voor kleine handjes. Geen gedoe met kleine stukjes, maar wel heel veel leuke plaatjes. Want iedere blokpuzzel heeft maar liefst vier tot zes verschillende oplossingen. De blokpuzzels voor kinderen zijn voorzien van leuke en vrolijke afbeeldingen, zoals Nijntje, Disney en stoere piraten.

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Blokpuzzels

Vindt je kind het ook zo leuk om puzzels op te lossen? Vooral het bij elkaar zoeken van plaatjes is een leuke uitdaging. Puzzelen is de manier om op een creatieve manier problemen op te lossen. Kinderen zijn er op jonge leeftijd al dol op, helemaal als het goed gaat, want de hoogste beloning is een kloppend plaatje. Maar gewone puzzels zijn soms lastig voor kleine kinderen. Daarom kies je voor blokpuzzels.

Vrolijke afbeeldingen

Blokpuzzels zijn voorzien van verschillende afbeeldingen. Hierdoor heb je dus meerdere puzzels in één. Dat maakt het puzzelen met de grote houten blokken nog leuker, want je kindje ontdekt zo iedere keer weer een nieuwe afbeelding met de favoriete puzzel. Voor kleintjes zijn er vier grote blokken met afbeeldingen. En kindjes die wat groter zijn, gaan aan de slag met puzzels bestaande uit twaalf blokken. Er zijn blokpuzzels met vier afbeeldingen, maar er zijn ook blokpuzzels met zes.

Puzzelen met hout

Goede blokpuzzels zijn gemaakt van hout. Houten puzzels zijn ideaal voor kinderen. Het duurzame materiaal ligt goed in de hand en kan tegen een stootje. Mochten de blokken van de tafel rollen, dan kunnen ze daar zeker tegen. Een leuke tip: rol de blokken als dobbelstenen en ga dan op zoek naar de afbeelding waarvan je de meeste stukjes hebt.

Vandaag bestellen, morgen puzzelen

Haal de leukste blokpuzzels snel in huis door ze vandaag nog te bestellen. Bij besteding vanaf 20.- is de verzending gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help