Babypoppen

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Een mooie babypop voor de kleine poppenmoeder of -vader

Al bij de jongste kindjes is de babypop favoriet speelgoed. De pop wordt vertroeteld en verzorgd alsof het een echt kindje is. Kinderen beschouwen de babypop als hun beste vriendje. Met de leukste en bijna levensechte poppenaccessoires kan je kindje de pop verzorgen zoals jij dat bij jouw kind doet. Wil je een babypop kopen, dan maak je snel een keuze uit ons ruime aanbod en plaats je direct je bestelling.

Verschillende soorten babypoppen

Het aanbod van de babypop is heel divers. Je maakt een keuze uit verschillende formaten en modellen, zoals een kleine en grote babypop, maar ook een zachte babypop om ook 's nachts mee te knuffelen. De babypop koop je bij wehkamp van verschillende merken, zoals Baby Born poppen. Ook poppen van merken als Baby Annabelle, Bayer, Little Dutch Cry Babies en Simba vind je in onze online shop. Je koopt van Bayer bijvoorbeeld een babypop die verschillende geluidjes maakt door op de buik van de pop te drukken. Van VTech koop je een kruipende en spelende pop die reageert op klappen in de handen, schudden met de rammelaar en een druk op een van de toetsen. De New Born babypop drinkt flesjes leeg en plast in de luier of op het potje. Verder koop je poppen met allerlei accessoires waardoor je kind eindeloos veel speelplezier zal beleven.

Op zoek naar een babypop in de aanbieding?

Er worden steeds weer nieuwe poppen ontwikkeld en uitgebracht. We zijn altijd razend enthousiast wanneer er een nieuwe babypop uitkomt, zoals realistisch huilende baby poppen. We maken graag plaats voor dit nieuwe aanbod door het bestaande aanbod voor een deel of geheel naar de sale te verplaatsen. Ben jij op zoek naar een scherpe deal? Dan neem je regelmatig een kijkje bij het aanbod in de sale. Op deze manier mis je nooit een mooie aanbieding.

Een babypop kopen bij wehkamp

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een babypop voor je eigen kind of voor een kind van een ander, het is altijd een geslaagd geschenk. Ook voor het doen van aankopen op het laatste moment ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Plaats jij vandaag nog je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help