Poppenhuizen

Er is niets zo mooi voor een meisje als haar eigen poppenhuis. Wij hebben de mooiste poppenhuizen van Kidkraft: van een strandpoppenhuis tot een ‘vorstelijke villa’. En uiteraard mogen Barbie en Ken ook niet ontbreken. Maak jouw kindje blij met een van onze poppenhuizen. Bekijk snel ons volledige assortiment.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Poppenhuizen

Ken jij iemand of heb jij zelf een kindje die ervan houdt om met poppen te spelen? Dan mag een mooi, groot poppenhuis niet ontbreken. Bij ons vind je een groot aanbod aan poppenhuizen van merken als Barbie, Hape en KidKraft. Van kastelen en droomhuizen tot aan houten poppenhuizen, bij ons vind je alles voor urenlang speelplezier.

Houten poppenhuizen

Houten poppenhuizen gaan generaties lang mee en stimuleren de creatieve ontwikkeling van jouw kindje. Om de kamers van het poppenhuis nog mooier in te richten, vind je bij ons ook meubelsets, zoals een houten keukentje en een houten woonkamer. Op zoek naar een leuk cadeautje? Naast houten poppenhuizen kun je bij ons ook terecht voor veel meer houten speelgoed, zoals houten puzzels, houten speelgoed keukentjes of een houten poppenwagen.

Nog meer speelplezier

Met een poppenhuis kan jouw kindje urenlang spelen en worden fantasieën gestimuleerd. Het poppenhuis is natuurlijk niet compleet zonder poppen om mee te spelen. Kijk daarom bij ons aanbod aan poppen voor de ultieme speelbeleving. Heb jij zelf een kindje of ken je iemand die dol is op poppen? Een groot poppenhuis is leuk om te geven als verjaardagscadeau of om zomaar cadeau te doen. Zo weet jij zeker dat je iemand heel blij gaat maken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.