Stoelverhogers

Tijdens een autorit zijn voor kinderen kleiner dan 1.35 een autostoel of stoelverhoger verplicht. De stoelverhogers zijn gemakkelijk te installeren door onder andere een driepuntgordel. De stoelverhogers zijn geschikt voor korte of lange ritten door de zachte ondergrond en worden vaak gebruikt vanaf 4 jaar. De stoelverhogers zijn in verschillende kleuren en van verschillende merken naar wens verkrijgbaar.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Stoelverhoger auto

Zodra je kind wat ouder en groter wordt, is het niet meer nodig om een apart autostoeltje voor hem of haar te hebben. Dan is de tijd van de stoelverhogers aangebroken. De naam geeft eigenlijk al aan wat dit zijn: kleinere zitjes waarmee je kind zichzelf veilig kan vastmaken met de driepuntsgordel van je auto. Als je kinderen tussen de 15 en 36 kilo wegen (meestal tussen de 4 en 12 jaar) dan mogen ze op stoelverhogers meereizen. Voor de duidelijkheid: die zet je gewoon op de achterbank en niet bovenop een kinderstoeltje. De onderste band van de gordel kan onder twee uitstekende onderdelen doorgehaald worden, zodat je kind veilig en comfortabel in de auto zit. Je weet dat je bij wehkamp.nl kunt vertrouwen op onze prima prijs/kwaliteitverhouding, onze goede service én ons gemakkelijke en snelle bestelproces. Waar wacht je nog op?

Diverse kwalitatief hoogwaardige stoelverhogers

In ons assortiment vind je diverse stoelverhogers, zoals de Kidsriver Lelie Basic of de Lief! Berry. Net als de andere varianten die we aanbieden zijn deze goedgekeurd volgens de Europese norm ECE 44/04. De verhogers zijn volledig bekleed en heel eenvoudig op de achterbank te plaatsen. Hiermee zorg je ervoor dat je kind veilig op de juiste hoogte zit om de verplichte autogordel goed te kunnen bevestigen. De meeste stoelverhogers hebben overigens hoezen die eraf gehaald kunnen worden, zodat je ze kunt wassen. Het installeren van een verhoger is een fluitje van een cent, want je hoeft hem alleen op de juiste plaats te zetten. Meenemen voor gebruik in een andere auto is dan ook heel eenvoudig. Kijk eens rond in ons assortiment en maak je keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help