POP top teaser image

Maxi-Cosi autostoeltjes

Maxi-Cosi heeft al ruim 30 jaar ervaring met veilig reizen voor kinderen. Maxi-Cosi vindt het belangrijk dat jij en je kindje optimaal genieten tijdens de reis. Daarvoor moet je kindje veilig en vast in het autostoeltje zitten. Tijdens de ontwikkelingen denken ze na over gemak, veiligheid en praktische manieren om kinderen in de auto te vervoeren. Ontdek meer over Maxi-Cosi.

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Veilig op pad met Maxi Cosi

Je kent het wel, boodschappen moeten doen of even op bezoek bij vrienden of familie en de baby comfortabel en veilig meenemen in de auto. Naast de veiligheid van jouw kindje in de auto is het belangrijk dat je een Maxi Cosi autostoel makkelijk zelf uit de auto kunt tillen en kunt meenemen. Gelukkig biedt het bekende merk Maxi Cosi handige oplossingen voor de ouders of verzorgers van baby's die een druk bestaan leiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige Maxi Cosi voor in de auto, die je na aankomst met een klik op het rijtuig van een wandelwagen bevestigt. Rijden, uitklappen en go!

Veiligheid onderweg met een Maxi Cosi autostoel

Maxi Cosi heeft meerdere malen uitstekende testresultaten afgeleverd in professionele tests voor autostoelen, kinderwagens en buggy's. Een Maxi Cosi kinderstoel voor onderweg is dan ook (afhankelijk van het exacte model dat je kiest) uitgerust met tal van slimme innovaties die zorgen voor meer veiligheid. Denk aan speciale verkleinkussens met zachte gevulde zijkanten en geheugenknoppen voor kinderwagens.

Vliegen met je baby

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Maxi Cosi in draaibaar model. Kortom; in het brede aanbod van autostoeltjes vind je de handigste en meest veilige stoeltjes voor onderweg. Wil je met jouw baby op vakantie? Kies dan bijvoorbeeld voor een autostoel als de Maxi Cosi Tobi, die een uitstekende wendbaarheid heeft. Met een autostoel zoals de Maxi Cosi Tobi zit jouw kindje altijd goed. Een flink aantal stoeltjes van Maxi Cosi is goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig. In de duidelijke beschrijvingen in onze shop vind je meer informatie. Hier ontdek je ook welke Maxi Cosi tot welke leeftijd gebruikt kan worden.

Ontdek onze Maxi Cosi Sale

Voor de actuele collectie Maxi Cosi stoeltjes voor in de auto (en meer) kun je natuurlijk terecht in onze uitgebreide thuiswinkel online. Naast stoeltjes, buggy's en wandelwagens bieden we ook handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zonnekleppen. muggennetten en een handig hoesje voor de Maxi Cosi voor nat weer.

Naast de reguliere aanbiedingen van deze artikelen hebben we ook een voordelige sale van Maxi Cosi stoeltjes en wagens. Door deze sale af en toe te checken kun je aanzienlijk besparen en profiteer je van stevige kortingen op nieuwe Maxi Cosi items. Achteraf betalen, gespreid betalen en jouw aankoop in alle rust thuis goed bekijken? Dat is geen punt wanneer je bij ons shopt.

Trendy Maxi Cosi kiezen?

Houd je van een mooi en praktisch ogende autostoel met een trendy design? Dan bieden we verschillende autostoelen voor baby's in bijzondere tinten en ontwerpen. Uiteraard doet een prachtig ontwerp van het stoeltje niets af aan de veiligheid van jouw nieuwe Maxi Cosi autostoel Bekijk bijvoorbeeld de prachtige Maxi Cosi autostoel Pearl, of de stoere Rock autostoel in grafiet. Stijl, veiligheid en gebruiksgemak gaan hand-in-hand bij de ontwerpen van Maxi Cosi.

Ontdek nu onze Maxi Cosi stoeltjes voor in de auto, met handige extra functies en mogelijkheden. Maak het jezelf makkelijk en shop prettig vanuit huis in webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help