Autostoelaccessoires

Veel autostoeltjes kun je uitbreiden met verschillende accessoires. Voor de warme zomerdagen de Maxi-Cosi zomerhoes, zo ben je er zeker van dat je kindje zacht en comfortabel zit. De hoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en koel aan. Als het weer wat kouder wordt dan is een voetenzak handig tegen koude voetjes.

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Accessoires autostoel

Bij de accessoires voor je autostoel vind jij alle producten die de reis van je kleintje wat behaaglijker maken. Voor de zomer kun je bijvoorbeeld denken aan een zonnekap, waardoor de baby beschermt wordt tegen het felle zonlicht. Maar denk ook aan muskietennetten en regenhoezen. Wanneer het weer echt koud begint te worden is het verstandig om een voetenzak voor de autostoel aan te schaffen, zo zit je baby lekker warm en geborgen in de winter!

Een voetenzak aanschaffen

Waar kun je op letten bij het aanschaffen van een voetenzak bij je autostoel?

• Kijk naar op welke manier de voetenzak sluit. Vind jij het fijn dat het met een rits sluit of juist met knoopjes?

• Welke kleur past er goed bij je autostoel en spreekt je aan?

• Wens je de voetenzak met of zonder capuchon?

• Zijn er openingen voor gordels?

• Voor welk type autostoel is het geschikt? (0/0+/1)

• Van welk materiaal is het gemaakt?

Wanneer je op reis gaat is het handig om ook te kijken naar een vervoertas voor het campingbedje en/of matras en naar een klamboe of muskietennet. Zo wordt jouw kindje niet wakker van de vervelende muggen of vliegjes. Kijk ook eens naar de campingbedjes met wieltjes, deze zijn gemakkelijk te verplaatsen zonder dat ze zomaar wegrollen. Er zijn zelfs campingbedjes die je ook als commode kan gebruiken. Een goede oplossing wanneer je wat minder ruimte tot beschikking hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help