Groene tafels

25 Resultaten
Aanbevolen

25 Resultaten

Een unieke stijl met groene tafels

Wat is er nu unieker dan een groene tafel in je zithoek? Kies voor een mooie salontafel in het groen of een groene bijzettafel. Een groene tafel kopen is de perfecte manier om wat kleur toe te voegen aan je interieur. Kies voor een prachtige tafel met groen en goud accenten, een luxe groen marmer tafel of een originele groene Glazed tafel. Welke past het beste bij jou?

De uitstraling van de groene tafel

In ons assortiment vind je unieke tafels in je favoriete kleur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie groene ronde tafel, een vierkante tafel of een tafel in een minder gangbare vorm. Let niet alleen op de vorm, maar ook op het materiaalgebruik en de kleurencombinaties. Voor high end moderne interieurs kies je bijvoorbeeld voor een groen marmer tafel of een tafel in het groen met goud accenten. Een Glazed tafel is juist weer perfect voor mediterrane, botanische en mix and match interieurs. Een tafel in mintgroen heeft veelal een vintage uitstraling en staat prachtig in retro woningen. De keuze om een groene tafel te kopen hangt dus grotendeels af van jouw interieurstijl.

De afmetingen van de tafel

Wil je een groene tafel kopen? Let dan niet alleen op de uitstraling van de tafel, maar ook op de afmetingen. Of je voor een groene ronde tafel of een rechthoekige tafel gaat, is voornamelijk een kwestie van smaak, maar hangt ook gedeeltelijk af van de indeling van je zithoek. Let wel goed op de hoogte van de salontafel. Het beste steekt deze niet meer dan 10 centimeter boven de zitting van de bank uit. Wil je op je bijzettafeltje plaats hebben voor een kamerplantje, een tijdschrift, je koffiekopje en je leesbril? Dan is het fijn als het tafelblad hier voldoende ruimte voor biedt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help