Bartafels

Een minder grote ruimte? Dan is een bartafel een goede optie! Met een bartafel werk je de hoogte in en neemt daarom minder plek in beslag. Maak het af met bijpassende barkrukken.

Een bartafel kopen doe je bij wehkamp

Een ronde bartafel in je huis, dat is toch alleen handig voor feestjes? Niets is minder waar. Zo’n hoge tafel is een prima alternatief voor de gebruikelijke eettafel. Bovendien is zo’n hoge bartafel multifunctioneel. De bartafel in de keuken doet prima dienst als ontbijtplek als je ’s ochtends even snel je bakje yoghurt of je boterham naar binnen wilt werken. ’s Avonds neem je plaats aan de hoge tafel als je partner staat te koken en kletsen jullie even bij over jullie dag.

Een bartafel in de keuken is een mooie aanvulling

Naast een fijne aanschuifplek is een bartafel van hout in de keuken een geweldige roomdivider. Door de hoogte zorgt de hoge bartafel voor een afscheiding tussen je open keuken en je woonkamer. Heb je een kleine keuken en wil je toch een eethoek creëren? Vaak ziet zo’n eettafel die in een hoekje gepropt staat er benauwend uit. Doordat een bartafel vierkant hoog is, geeft het een ruimtelijk effect en heb je dat benauwende gevoel niet. In onze collectie vind je ook een kleine bartafel die zelfs in de meest kleine keuken geweldig staat. Zo kan jij ’s ochtends in alle rust zittend ontbijten.

Barstoelen koop je natuurlijk ook bij wehkamp

Een bartafel kopen zonder stoelen voelt niet compleet. Wij denken aan alles, dus voor elke stijl en bij elke bartafel hebben wij geschikte barkrukken. Strakke barkrukken vormen samen met je bartafel industrieel een mooi geheel. Heb je liever een houten barkruk met rugleuning bij je bartafel van hout? Aan ons zal het niet liggen, wij hebben het allemaal.

Waar is dat feestje?

Is het bij jou thuis altijd een zoete inval? Schuiven buren, vrienden en kennissen gezellig bij jou aan voor een hapje en een drankje? Een bartafel vierkant geeft dat gezellige gevoel van een kroeg of bar bij jou thuis. Aan deze ronde bartafel worden heel wat gezellige uurtjes doorgebracht.

Een kleine bartafel voor de tuin

Het buitenleven neemt een steeds belangrijkere plek in. We brengen niet alleen de zomers graag in de tuin door. Dankzij de overkapping en terrasverwarming kunnen we ook op andere momenten in het jaar genieten van het leven buiten. Waarom zou je alleen een hoge tafel aanschaffen voor binnen? Ook buiten onder de overkapping heeft zo’n tafel veel voordelen. Een hoge tafel die geschikt is voor buiten gecombineerd met barkrukken maakt dat jouw tuin aanvoelt als een beachclub op Ibiza. Je steekt de barbecue aan en jouw avond kan niet meer stuk.

Ook voor andere tafels kan je terecht bij wehkamp

Ben je op zoek naar een ander soort tafel? Wij hebben een grote collectie van verschillende tafels. Of je nu een bijzettafel zoekt, een eettafel of een leuke tafel voor de kinderen om aan te knutselen; wij hebben het allemaal. Neem ook zeker een kijkje in de sale. Hier vind je de tafels die op dit moment wel heel aantrekkelijk geprijsd zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help