Transparante tafels

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Gemakkelijk te combineren en tijdloos

Soms kan het vinden van een goede tafel best lastig zijn. Helemaal als je graag afwisselt qua kleurencombinaties en stijlen in huis is een tafel die tijdloos is en makkelijk te combineren een pre. Een glazen tafel is dan echt een uitkomst! Gemakkelijk te combineren met je spullen en past in elk interieur.

Voordeel van een tafel met een glazen tafelblad

Een glazen tafelblad is tijdloos en gemakkelijk te combineren, maar heeft daarnaast nóg meer voordelen. Zo geeft een tafel van glas een ruimer gevoel in een kleine ruimte en zijn tafels van dit materiaal heel eenvoudig schoon te maken. De tafel zal vrij blijven van vlekken en kringen, omdat vocht de mogelijkheid niet krijgt om het glas binnen te dringen. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten tafel die niet bewerkt is.

Een ronde glazen tafel of toch liever een glazen tafel langwerpig

Elke tafelvorm heeft voor- en nadelen. Zo oogt een ronde glazen tafel heel gezellig en is de kans klein dat je je pijnlijk stoot aan een tafel in deze vorm. Nadeel is wel weer dat de tafel niet tegen een muur gezet kan worden en niet geschikt is voor smalle ruimtes. Langwerpige glazen tafelbladen zijn juist ruimtebesparend, omdat je ze wel tegen de muur kunt zetten. De langwerpige glazen tafelbladen zijn breed en bieden daardoor veel ruimte om spullen neer te zetten, maar hebben daarentegen vaak scherpere hoeken waar je je aan kunt bezeren.

Welk glazen tafel design gaat het worden

Wil je graag een ronde tafel met glasplaat? Dan hebben wij deze tafel als houten tafel met glasplaat voor je in het assortiment. De vierkante tafel met glasplaat is verkrijgbaar als tafel met zwart glas en als tafel van glas met metaal. Als je het lastig vindt om een keuze te maken voor een bepaald glazen tafel design, dan kijk je naar wat voor materialen er verder veel terugkomen in je interieur. Heb je bijvoorbeeld veel meubels van hout of bestaat de basis van je interieur juist uit meubelstukken die in zijn geheel of gedeeltelijk bestaan uit metaal?

Bijzettafel of salontafel

Een tafel in zwart van glas is te koop als mooie salontafel. Bovendien koop je bij wehkamp een handige bijzettafel die bestaat uit een combinatie van glas en hout. Deze houten tafel met glasplaat is verkrijgbaar als set van twee en het hoogteverschil van deze twee tafeltjes geeft een speels effect. Ideaal om te gebruiken als tafeltjes naast je bank of naast het bed.

Ervaar het voordeel van wehkamp

Koop je nieuwe tafel van glas en metaal of een ander soort tafel bij wehkamp en je krijgt je bestelling morgen al bij je thuis. Weet je nog niet helemaal precies wat voor tafel het moet worden? Maak het jezelf dan gemakkelijker door de filter aan de linkerzijde van het scherm te gebruiken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.