POP top teaser image

Zuiver eettafels

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Zuiver eettafel: de nieuwe eyecatcher in je keuken

Zuiver is expert in het ontwerpen van unieke salontafels, bijzettafels en eettafels. In ons assortiment vind je zowel ronde als rechthoekige eettafels van dit merk. Ga jij voor de Zuiver Storm tafel of wordt jouw aandacht getrokken door de ronde Marble King eettafel? Ieder design heeft zijn unieke charme en aantrekkingskracht.

Het voordeel van een ronde Zuiver tafel

De ronde eettafels zijn weer helemaal in. Begrijpelijk, want ze brengen veel voordelen met zich mee. Allereerst nodigt een Zuiver eettafel die rond is uit tot het voeren van gesprekken tijdens de maaltijd. Doordat de Zuiver eettafel rond is, kun je namelijk met iedereen aan tafel gemakkelijk een gesprek voeren. Een ander voordeel van een ronde tafel, zoals de Marble King Zuiver marmer tafel, is dat je er relatief meer mensen aan kwijt kunt. Je schuift eenvoudig een extra stoel aan tafel aan wanneer je visite hebt. Een Zuiver eettafel die rond is, is ook bij uitstek de geschikte keus voor gezinnen met jonge kinderen, omdat het geen hoeken heeft waar een kind zich aan kan stoten.

Het voordeel van een rechthoekige Zuiver eettafel

Natuurlijk hebben rechthoekige eettafels, zoals de Zuiver Storm tafel, ook zo hun voordelen. Zo’n tafel kun je gemakkelijk tegen de muur aan schuiven, waardoor het in iedere eetkamer past. Als je voor de Zuiver Glimps verlengbare eettafel gaat, kun je de tafel uitschuiven wanneer je bezoek krijgt. Ga voor een moderne Zuiver eettafel in wit of een rechthoekige eettafel van Zuiver in zwart.

Welke Zuiver eettafel kies jij?

Ga je voor een prachtige eettafel van Zuiver in zwart of past een Zuiver eettafel in wit beter bij je interieur? Voor een extra chique uitstraling ga je natuurlijk voor de luxueuze Zuiver marmer tafel die automatisch de ster van jouw eetkamer wordt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help