POP top teaser image

Zwarte eettafels

24 resultaten
aanbevolen

24 resultaten

Zwart voor een eettafel: past goed bij de interieurtrends van nu

Een zwarte eettafel ziet er stoer uit en geeft een luxe gevoel. Vooral de eettafel ovaal in het zwart en de zwarte ronde eettafel zijn in verschillende interieurstijlen op hun plaats. Heb je daarnaast ook al de zwart marmer tafel in de woonbladen gespot? Een stoere tafel met een romantische twist! Neem rustig de tijd om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Heel veel keuze tussen eetkamertafels in de kleur zwart

Alleen al als het gaat om het materiaal waarvan de eetkamertafels zijn gemaakt, is er genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld marmer, metaal en hout, stuk voor stuk duurzame materialen die lang meegaan. Een eettafel van zwart hout zie je in veel moderne interieurs, maar past ook bij een botanische inrichting. Een zwarte metalen tafel en een zwart marmer tafel zie je veel in industriële interieurs en landelijke woonstijlen. Maar je hoeft niet per se en bepaalde woonstijl te hebben om een zwarte eetkamertafel in huis te halen. Het gaat er uiteindelijk om wat jij zelf mooi vindt!

Heb je de eettafel ovaal zwart al goed bekeken?

Een zwarte eetkamertafel in een ronde vorm maakt een ontzettend gezellige indruk, maar is niet altijd praktisch qua ruimte. Een rechthoekige eettafel van donker hout is daarentegen wel praktisch, maar misschien vind je dat zo'n eettafel van donker hout iets te nadrukkelijk aanwezig is. In dat geval is een ovale eettafel met een zwart blad een goede oplossing. Een tafel in deze vorm heeft meer ruimte op het tafelblad dan een ronde eettafel, maar geen scherpe hoeken waar je je aan stoot, en hij past gemakkelijker in een smallere ruimte dan een ronde tafel.

Eettafel zwart hout in verschillende afmetingen

Een zwarte houten tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je hebt bijvoorbeeld tafels met een hoogte van 74 centimeter, maar ook van 75,5 of 77 centimeter. Let hier goed op als je al eetkamerstoelen hebt of nog eetkamerstoelen gaat aanschaffen. Wanneer je eetkamerstoelen met armleuningen hebt of koopt, moeten de armleuningen immers onder de tafel passen. Behalve diverse hoogtes hebben de tafels ook verschillende lengtes. Er zijn kleine tafels tot 150 centimeter en grote tafels die groter zijn dan 200 centimeter. Wil je ook een paar nieuwe tafelkleden voor op je nieuwe, zwarte tafel? Let dan ook goed op de lengte van het tafelkleed! Het staat niet zo mooi als je tafelkleed te kort of veel te lang is.

Zwart voor een eettafel, salontafel of bijzettafel in het zwart?

Zwarte eettafels bestaan niet alleen als eettafel, maar ook als salontafel of bijzettafel. Combineer verschillende soorten tafels met elkaar en maak zo van je interieur een mooi en passend geheel!

Morgen je eetkamertafel in het zwart al in huis

Wil je morgen al genieten van een zwarte houten tafel? Of wordt het toch een zwarte ronde eettafel? Het maakt niet uit welke eetkamertafel je kiest, want alle tafels in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.