POP top teaser image

Witte eettafels

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Een witte eettafel als de eyecatcher van jouw interieur

De eettafel is een van de meest gebruikte meubelen in je interieur. Het is dan ook erg belangrijk dat je eettafel van hoge kwaliteit is. Bovendien moet je eettafel voldoende ruimte bieden voor je gezin en eventuele gasten én bij de rest van je interieur passen. Ben je op zoek naar een basic eettafel? Bekijk dan de witte eettafels op deze pagina eens.

Rond of rechthoekig

Eettafels zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. Dat geldt ook voor de witte eettafels in onze collectie. Bij wehkamp kun je een standaard eettafel met rechthoekige vorm kopen, maar ook een ronde eettafel in wit. Een ronde eettafel in wit neemt minder ruimte in beslag en is dan ook ideaal in kleinere eet- en woonkamers.

Ben je niet zo’n liefhebber van rechthoekig, maar vind je ronde eettafels ook niet leuk? Bekijk dan onze ovale eettafels eens. Een eettafel ovaal in wit is speels, trendy en komt niet zo vaak voor. Dat maakt een eettafel ovaal in wit net wat unieker dan rechthoekige en ronde varianten.

Kies zelf de gewenste afmeting

Hoe groot moet jouw nieuwe eettafel worden? Dat is een belangrijke vraag om te beantwoorden voor je naar een nieuwe eettafel hoogglans in wit op zoek gaat. Wil je een kleiner model? Kies dan voor een eettafel met een afmeting tot 150 centimeter. Heb je een groter gezin of heb je regelmatig eters over de vloer? Bestel dan een eettafel hoogglans in wit met een afmeting tot 200 centimeter. Dat kan ook een uitschuifbare eettafel in wit zijn. Perfect als eettafel in wit voor 4 personen.

Let op: check niet alleen de lengte of doorsnede van een eettafel. Controleer ook de hoogte van jouw nieuwe eettafel van wit hout.

Welke eetkamerstoelen moet ik kopen?

Heb je een mooie eettafel van wit hout gevonden, maar geen idee wat voor stoelen je hier het beste bij kunt zetten? Wij geven je graag enkele tips.

  • Een eettafel in wit voor landelijk interieur is prachtig te combineren met houten eetkamerstoelen. Deze kunnen wit zijn, maar ook een (lichte) houtkleur hebben.
  • Een wit marmer eettafel combineer je met wat strakkere eetkamerstoelen. Denk hierbij aan stoelen van kunststof. Je kunt jouw wit marmer eettafel ook combineren met houten stoelen, maar kies dan wel voor een extra strak design.
  • Vind je het leuk om wat meer kleur te geven aan je interieur? Match jouw eettafel Scandinavisch in wit dan met gekleurde stoelen. Pasteltinten doen het erg goed bij een eettafel in wit voor landelijk interieur.
  • Wil je jouw eethoek wat meer edge geven? Koop dan niet vier of zes dezelfde stoelen, maar match meerdere modellen met elkaar. Zeker als je een eettafel in wit voor 4 personen met een strak design koopt, kun je hier best verschillende soorten eetkamerstoelen bij zetten.
  • Heb je een houten eettafel met witte poten gekocht? Dan kun je deze combineren met houten eetkamerstoelen, maar ook met witte eetkamerstoelen. Een eettafel met witte poten heeft meerdere kleuren en dus ook meerdere stylingmogelijkheden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help