POP top teaser image

Woood banken

15 Resultaten
Nieuwste collectie

15 Resultaten

Geef je interieur een upgrade met een bank van WOOOD

Een stijlvol huis begint met een bank van het merk WOOOD. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en stuk voor stuk een plaatje om te zien!

Een geweldige WOOOD bank met fluweel

De banken uit de unieke collectie van WOOOD staan mooi in je interieur, maar zijn daarnaast ook heel fijn om heerlijk op te relaxen. Neem bijvoorbeeld de WOOOD Sara bank: een bank op pootjes die bekleed is met prachtig fluweel. De fluwelen bekleding maakt de WOOOD Sara bank erg comfortabel om op te zitten en dankzij de afmeting is het een perfect bankje voor erbij.

De juiste kleur doet veel voor je interieur

De kleuren waarin je een WOOOD bank kunt kopen, zijn van die kleuren die echt meer doen voor je interieur. Zo is de WOOOD bank in groen bekleed met een prachtige warmgroene kleur en de gele WOOOD bank is niet felgeel, maar mooi okergeel. De WOOOD bank cognac is nog zo'n voorbeeld van een bank in een kleur die echt meerwaarde biedt voor je interieur: het straalt warmte en klasse uit. Bovendien is de kleur goed te combineren met zowel donkere als lichte kleuren. Denk aan donkergroen, roze of wit.

Jouw WOOOD hoekbank of WOOOD eetkamerbank morgen al in huis

Ben je er al uit? Wordt het een WOOOD hoekbank, een WOOOD eetkamerbank of juist een WOOOD 3-zits bank? Wist je trouwens dat je naast een bank van WOOOD bij wehkamp ook tafels en stoelen van dit geweldige merk kunt kopen? Het is zelfs mogelijk om morgen al je interieur grondig aan te pakken, want alle items die je vandaag nog koopt, heb je morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help