POP top teaser image

Grijze banken

175 Resultaten
Aanbevolen

175 Resultaten

Eindeloos combineren met een grijze bank

Een complete set meubels kan natuurlijk niet zonder mooie en comfortabele bank. In de eerste plaats wil je dat een bank lekker zit, maar ook aan vormgeving en stijl wil je aandacht besteden als je een harmonieuze inrichting belangrijk vindt. Kies je voor het grijze bankstel, dan weet je zeker dat je nog wel wat jaren vooruit kunt, ook als je de kleuren van je inrichting regelmatig aanpast. Bekijk snel ons ruime aanbod van het bankstel in grijs en bestel je favoriet.

Diverse uitvoeringen van de grijze banken

Een bankstel in de grijze kleur is slechts een verzamelnaam van verschillende modellen banken in grijs. Het zegt nog niets over de enorme hoeveelheid van verschillende vormen, afmetingen en materialen waarin de banken bij wehkamp verkrijgbaar zijn. Een grijze stoffen bank bijvoorbeeld is in zo enorm veel uitvoeringen en stoffen beschikbaar. Denk voor een extra luxe look aan een prachtige rib bank in grijs of een bank van velours in grijs. Er zijn enorm veel banken verkrijgbaar in verschillende tinten grijs. Een lichte inrichting vraagt om een lichtgrijze bank, al wil je juist wel meer contrast creëren door te kiezen voor een donkergrijze bank. Hoeveel ruimte heb je in je woonkamer of hoeveel zitplaatsen wil je creëren? Kies daarbij voor een 2 zits bank of een grijze 3 zits bank.

Extra zitruimte met een hoekbank in grijs

Heb je een ruime woonkamer of wil je die ene loze hoek in de kamer juist optimaal benutten? Dan is een hoekbank in grijs een enorm handige oplossing. Je hebt hierbij de keuze uit een links of rechts model, waarbij het maar net is waar in de kamer je de bank wilt plaatsen. Ook bij de hoekbank, ook wel bekend als grijze loungebank, heb je de keuze uit verschillende materialen. Voor een extra zachte, warme en luxe stof kies je voor een velvet hoekbank in grijs. De hoekbank is ook in de ribstof, licht- en donkergrijze kleur verkrijgbaar. Hierbij is het vooral belangrijk wat jijzelf het mooiste vindt, aangezien grijs echt overal mee te combineren is.

Een grijze bank kopen bij wehkamp

Heb jij al een duidelijk beeld van het type bank en de grijstint waarin je de bank zoekt? Dan slaag je snel en eenvoudig bij wehkamp. Maar heb je de tijd en vind je het leuk, laat dan vooral alle modellen rustig op je inwerken. Je zou zomaar eens tot verrassende keuzes kunnen komen. Geen tijd of geen zin, dan hebben we heel handige zoekfilters voor je klaargezet. Selecteer hier de kenmerken die voor jouw nieuwe bank als eis gelden. Denk aan zithoogte en afmeting. Je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Maak je keuze en plaats vandaag nog je bestelling. Op die manier wacht jij nooit lang op je nieuwe bank. Bij voorradige banken is de kans groot dat deze de volgende dag al worden geleverd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën