POP top teaser image

Oranje banken

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Oranje bank voor verschillende sferen in huis

Ben je op zoek naar een oranje bank om het interieur van je woonkamer te verfraaien? Dan helpen wij je graag verder. In ons assortiment vind je een bank 2 zits in het oranje, een 3 zits bank oranje of een 4 zits bank, geheel naar jouw smaak. Of je nu aan het eind van de dag graag op een oranje fluwelen bank of een oranje leren bank neerploft, hier vind je waar je naar op zoek bent.

Wat doet een oranje bank met het interieur?

Oranje creëert verschillende sferen in je huis, afhankelijk van de tint oranje en de kleur waarmee je hem combineert. Fel oranje is extravagant en speels, terwijl bruin- of roodoranje een warme sfeer creëert die ons aan de herfst doet denken. Licht oranje (een perzikkleur) is romantisch, zacht en zomers. Zoals je ziet, is oranje bijzonder veelzijdig. Verder bepaalt het materiaal van de oranje bank een groot deel van de sfeer. Zo oogt een oranje fluwelen bank heel anders dan een oranje leren bank.

Met welke kleur combineer je een design bank in het oranje?

Oranje is op het eerste gezicht misschien een kleur die zich niet laat combineren. Niets is minder waar! Je laat oranje goed tot zijn recht komen door beige tinten of wit toe te voegen. Ook geel, groen of blauw staat prachtig bij je design bank in het oranje. Als beide kleuren fel zijn, kan dit wel erg druk worden.

Welke maat bank kies je?

In ons assortiment bieden wij je een bank 2 zits in het oranje aan, maar ook voor de 3 zits bank in het oranje of de 4 zits bank kun je bij ons terecht. Kies een bank die voldoende ruimte biedt voor jou, je gezin en eventueel visite.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.