POP top teaser image

vtwonen banken

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Banken van vtwonen

Bij vtwonen vind je alles om je een thuisgevoel te geven. Van de kleinste huishoudelijke artikelen tot de grotere benodigdheden zoals de vtwonen bank. In ons assortiment vind je een nieuwe vt wonen hoekbank of rechte bank in een formaat en kleur naar keuze. Ben je op zoek naar een nieuwe sofa? Neem dan vooral even een kijkje!

Welke maat vtwonen bank kopen?

Welke maat bank van vtwonen wil je kopen? Dit hangt allereerst af van de grootte van je huishouden. We hebben vtwonen 2-zits banken, maar ook 3-zits banken en 4-zits banken in ons assortiment, zodat voor ieder huishouden een perfecte bank te vinden is. Of kies voor een ruime hoekbank van vtwonen, zodat ook al je visite ruimte heeft om te zitten.

Wat voor soort vt wonen bankstel kies je?

Bij ons kies je de mooiste rechte banken of een mooie luxueuze hoekbank van vtwonen. Kies voor een vtwonen loungebank om na een dag hard werken heerlijk te relaxen, of ga voor een elementenbank van vtwonen die je samenstelt zoals jij dat wilt.

Banken voor kleine woonruimtes

Heb je een vrij kleine woonkamer? Dan ga je het beste voor een wat kleiner vt wonen bankstel. Kies daarnaast voor een sofa op hogere pootjes, zodat er zoveel mogelijk vloer zichtbaar blijft. Hierdoor blijft de zithoek ruimtelijk ogen. Onze laatste tip: kies voor een lichte kleur. Een donkere bank staat chic, maar komt al snel massief over. Een lichte bank daarentegen, het liefst in een wat glanzend materiaal zoals velours, neemt optisch relatief weinig ruimte in.

Welk materiaal kies je?

Het materiaal van een vt wonen bankstel is bijna net zo bepalend voor de uitstraling van je bank als de kleur. Kies het materiaal echter niet enkel op basis van het uiterlijk, maar ook op basis van de eigenschappen. Een leren bank is bijvoorbeeld een stuk makkelijker schoon te maken dan een stoffen bank. Een stoffen bank of een fluwelen bank is vlekgevoelig. Aan de andere kant zijn deze materialen in veel gevallen wel wat goedkoper dan een bank van leer.

De perfecte bank voor jou

In ons assortiment vtwonen banken vind je banken in je favoriete kleur, gemaakt van je favoriete materiaal. Kies voor een mooie vt wonen hoekbank, een rechte bank of een elementenbank die je zelf naar smaak samenstelt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help