Woood tv-meubels

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

WOOOD tv meubels: een duurzame keuze

Of je nu voor een WOOOD boekenkast, een WOOOD dressoir of een WOOOD tv meubel gaat, je weet dat je een duurzame keuze maakt. Ieder WOOOD tv meubel van hout is namelijk vervaardigd van FSC-gecertificeerd hout. Daarnaast maak je een stijlvolle keuze. Een WOOOD tv meubel van hout, metaal of ieder ander materiaal is een geweldige aanwinst voor ieder huishouden. Ga je voor de WOOOD Retro tv meubel, de WOOOD tv meubel Tygo of wordt het de Prato of de Teun?

Het perfecte WOOOD tv meubel voor jou

WOOOD heeft verschillende modellen tv meubels. Zo is er het WOOOD Retro tv meubel. Met zijn schuine, hoge pootjes lijkt dit tv meubel van WOOOD in het wit uit de vorige eeuw te dateren. Heb je liever een tv meubel van eiken van WOOOD, maar wel met de typerende schuine pootjes? Kies dan het WOOOD tv meubel Tygo. Ben je fan van modern en strak? Dan is het metalen tv-meubel Teun voor jou gemaakt.

De afmetingen van het tv meubel

Of je nu voor een tv meubel van eiken van WOOOD, een tv meubel WOOOD in het wit of een metalen tv meubel van WOOOD kiest, sta ook altijd stil bij de afmetingen. Zo moet de lengte van het meubelstuk in verhouding staan tot die van je tv. Het beste steekt het beeldscherm niet uit, maar houd je aan weerskanten van de tv wat ruimte over. Een kleine tv staat mooier op een kleiner tv-meubel, tenzij je de rest van het kastje opvult met andere accessoires. Wil je veel apparatuur in het tv meubel plaatsen? Ga dan eerst na hoeveel ruimte je hiervoor nodig hebt. Als je al die apparatuur geen mooi gezicht vindt, kies je het best voor een meubel met deurtjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help