POP top teaser image

Bruine banken

68 resultaten
aanbevolen

68 resultaten

Een comfortabele en stijlvolle bruine designbank

De bank is het middelpunt van de woonkamer en is daarom erg bepalend voor de sfeer in huis. Wanneer je graag je woonkamer gezellig wilt maken, is alleen de aanschaf van een bruine design bank al voldoende! De kleur bruin is een warme kleur en is eenvoudig te combineren met andere kleuren, waardoor het moeiteloos een fraai geheel vormt.

Welke stijl moet je nieuwe bank uitstralen?

Een moderne leren bank in bruin, een bruin leren bank industrieel of een klassieke bank: heb je er al over nagedacht welke stijl jouw nieuwe bank moet hebben? Je kunt ervoor kiezen om een bank in dezelfde stijl als de rest van je interieur te kopen, maar soms kunnen juist verschillende stijlen een prachtig geheel vormen.

Een bruine leren bank en banken in bruin van andere materialen

Een voordeel van een bruine leren bank is dat leer gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien zitten deze banken ook nog eens erg comfortabel! Naast leer zijn er nog meer materialen waar de banken op deze pagina uit bestaan, bijvoorbeeld een bruine rib bank, maar ook een bank van bruin stof of een bruine suède bank.

De populariteit van de Chesterfield bank

Als we het alleen al hebben over een bank in bruin denken veel mensen direct aan een Chesterfield bank van leer in bruin. Dat is vrij logisch, want deze iconische bank is prachtig om te zien en heeft bovendien een lange levensduur. De banken hebben een klassieke uitstraling, maar passen ook erg goed in een modern interieur.

Hoeveel zitplaatsen moet je bank hebben?

De cognac bruine bank heeft echt een comeback gemaakt en is verkrijgbaar bij steeds meer woonmerken. Deze moderne leren bank in bruin is te koop als bruine 4 zits bank, maar ook als 3 zits bank van leer in bruin. Het ligt er maar net aan hoeveel zitruimte je wilt hebben en hoeveel ruimte je in je huis hebt.

Combineer een bruine design bank met andere mooie meubels in bruin en bestel alles eenvoudig bij wehkamp. Een bruine bank is ook erg mooi te combineren met andere bruine meubels, bijvoorbeeld met een bruine kast of bruine tafel. Ben je er al uit wat je gaat doen? Wordt het een 3 zits bank van leer in bruin of toch een kleinere of grotere bank?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.