POP top teaser image

Rimmel London make-up

Rimmel London biedt een ruim assortiment make-up voor diegene die altijd on trend wil zijn. Ga voor mooie intens zwarte wimpers met de Colourist mascara of maak je look helemaal af met de supergelnagellak. Get the London look!

211 resultaten
aanbevolen

211 resultaten

Rimmel

Hyacinthe Mars Rimmel, een Franse parfumeur, vestigde zich in 1834 in Londen en opende daar een winkel in de Albermarle Street. Hij nam zijn veertienjarige zoon, Eugene Rimmel, mee naar Londen. Dit bleek een goede zet want zijn zoon Eugene was een uitvinder, pionier en een marketingwonder. Hij heeft zijn stempel op de cosmetica-industrie gedrukt en tegelijkertijd Londen stevig op de kaart gezet. Vele innovaties werden ontwikkeld door Eugene. Hij trok zelfs de aandacht van koningin Victoria en werd haar officiële hof parfumeur. Het merk Rimmel werd razendsnel bekend, zelfs aan de andere kant van de wereld. In 1880 bracht Eugene Rimmel een product op de markt dat hem eeuwige roem heeft gebracht namelijk Rimmel Water Cosmetique.

Na de tweede wereldoorlog werd het bedrijf overgenomen door Robert en Rose Chaplin. Zij behielden de originele marketinggedachte van Eugene Rimmel. Dankzij een goede marketinginzet werd Rimmel een synoniem voor Londen met Britse symbolen, zoals de kroon en de vlag van het Verenigd Koninkrijk. Vanaf dat moment was de slogan: ‘’Get the London look’’.

Wereldwijd gezicht

Rimmel London bleef in de jaren door groeien. In 2001 werd een contract afgesloten met Kate Moss als wereldwijd gezicht van Rimmel London. Dit bleek een geweldige zet, Kate Moss was een echte ‘London Girl’, ze stond voor stijl en individualiteit en ze was een echte schoonheid. In 2011 vierde Rimmel en Kate Moss hun tienjarige samenwerking, dit jubileum werd gevierd met de lancering van een eigen lippenstiftlijn: Kate Moss Lasting Finish Lipsticks. De serie was zo succesvol, dat er in 2013 een nagellakserie bijkwam.

Legendarische producten van Rimmel zijn verkrijgbaar bij wehkamp. Bij ons vind je de Stay Matte foundation, de Moisture Renew lippenstift, de 60 Seconds nagellak en vele andere producten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.