POP top teaser image

Maybelline New York make-up

Geïnspireerd door de catwalk zorgt Maybelline dat vrouwen een statement kunnen maken en nieuwe looks kunnen ontdekken. Door innovatie en wetenschappelijke formules te combineren met de laatste trends op de catwalk kun jij elk moment van de dag stralen. Voor elk make-up product kun je terecht bij Maybelline.

261 resultaten
nieuwste collectie

261 resultaten

Maybelline

Make it happen. In 1915 richt T.L. Williams het familiebedrijf Maybelline Company op. Het bedrijf is vernoemd naar zijn zus Maybel, die voor het oorspronkelijke idee zorgde om producten te gaan produceren en verkopen waarmee je makkelijk je wimpers donker kunt maken.

Streetstyle

Geïnspireerd door de catwalk en streetstylelooks uit New York zorgt Maybelline dat vrouwen een statement kunnen maken en nieuwe looks kunnen ontdekken. Door innovatie en wetenschappelijke formules te combineren met de laatste trends kun jij elk moment van de dag stralen.

Van natural tot smokey

Met de make-up van Maybelline kun je de meest uiteenlopende looks creëren. Ga voor een subtiele, natural look voor overdag of steel 's nachts de show met een smokey look! Wat je ook zoekt van dit topmerk, bij wehkamp.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment producten van Maybelline. Maybelline zorgt ervoor dat vrouwen het waar kunnen maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.