POP top teaser image

Clinique make-up

41 resultaten
aanbevolen

41 resultaten

Clinique: shinen, hydrateren en voeden

Clinique make up laat je shinen. Met de Clinique make up powder, foundation, mascara en lippenstift creëer je in een handomdraai een geweldige look. Daarnaast helpt de make-up om je huid te hydrateren en voeden. Het resultaat is een flawless huidje, ook als je au naturel gaat. Check meteen de Clinique gezichtsverzorging in onze webshop om je beautyritueel compleet te maken. Vergeet bovendien niet om te kijken welke Clinique make up in de aanbieding is. Wij hebben het hele jaar door hoge kortingen waardoor jij je favo producten extra voordelig scoort!

Clinique Anti Blemish make up en Even Better make up van Clinique

Een absolute bestseller is de Clinique Anti Blemish foundation en poeder. De Clinique Anti Blemish make up camoufleert puistjes en oneffenheden en helpt om ze te voorkomen. De foundation en poeder hebben een supernatuurlijke finish, waardoor je als een natural beauty voor de dag komt. Een andere populaire poeder en foundation zijn de Even Better make up van Clinique. De Even Better collectie verbetert de elasticiteit en vervaagt ouderdomsvlekjes. Deze Clinique make up met SPF 15 beschermt bovendien tegen de zon. Tip: gebruik altijd zonverzorging als je outdooractiviteiten op de agenda hebt staan. Check naast de Clinique make up powder en foundation ook de andere must-haves zoals mascara en lippenstift in onze webshop. Gebruik eventueel het zoekfilter als je supersnel een keuze wilt maken.

Bestel je Clinique set met make up direct

Een complete Clinique set met make up of gewoon een voorraadje van je favo foundation of mascara bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Wij bezorgen de volgende werkdag als je vandaag je bestelling plaatst. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. Via de e-mail, app of telefoon helpen we je graag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.