Rimmel London SuperGel nagellak - 043 Venus
 • beautydeal

  Rimmel LondonSuperGel nagellak - 043 Venus

  3.997.99je bespaart 4.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Rimmel London SuperGel nagellak - 043 Venus

  Rimmel SuperGel nagellak - 043 Venus is een 2-stappen systeem voor gel nagellak met salon manicure kwaliteit! Lak je nagels met de verschillende kleuren in de SuperGel nagellakfamilie en creëer je de meest langdurige London look ooit zonder het gebruik van een UV lamp.

  De SuperGel nagellak zijn voorzien van een ingebouwde base coat en zelfherstellende topcoat.

  Zorg ervoor dat je nagels schoon, droog en vetvrij zijn voor een goede hechting van de nagellak voor een langdurig resultaat.

  Stap 1: Breng de gewenste kleur Rimmel SuperGel nagellak op je nagels aan. Breng 1 of 2 dunne laagjes supergel kleur aan en laat goed drogen.

  Stap 2: Breng een dun laagje topcoat aan voor de perfecte manicure.

  Ook Kate Moss heeft 13 amazing kleuren geselecteerd voor een perfecte manicure met de SuperGel nagellak van Rimmel London.

  Al meer dan 180 jaar is Rimmel London het merk dat staat voor de look van London vertaalt naar mooie cosmetica producten in de laatste trends en nieuwste kleuren en producten. De make up producten zijn fashion-forward, on-trend en creatief, maar altijd makkelijk in gebruik, veelzijdig en toegankelijk. Met Rimmel London creëer je de perfecte look en het is speciaal ontworpen om te experimenteren en jezelf te uiten.

  Get the London Look!
  lees meer

  Specificaties