POP top teaser image

Bourjois make-up

Bourjois maakt "Paris chic" al 150 jaar toegankelijk voor alle vrouwen. Paris Chic make-up is de combinatie van innovatieve producten van Franse kwaliteit met prachtige kleurrijke kleuren. En een uitstekend gevoel voor mode. Dit alles, met een joie de vivre, is Bourjois! De blush van Bourjois, maar ook alle andere producten, worden al van generatie op generatie doorgegeven...

49 Resultaten
Aanbevolen

49 Resultaten

Bourjois

Het make-up merk Bourjois bestaat al sinds het jaar 1863. In dit jaar werd in een theaterwijk in Parijs het merk opgericht. Op dit moment was Frankrijk de tweede grootste wereldmacht. De allereerste ontwerper was een toneelspeler, Joseph-Albert Ponsin. Hij ontwierp in zijn eigen appartement poeders en parfums voor acteurs en actrices. In 1868 nam Alexandra-Napoléon Bourjois alle activiteiten over van Ponsin. Bourjois draagt bij aan de groei van het bedrijf en geeft het internationale dimensie.

Historie

In 1898 bestond het assortiment al uit rouge, oogschaduw, gezichtspoeder, nagellak en lippenstift. Ook Indische tabletten, de voorganger van de mascara en tandpasta en haarlotion behoorde tot het aanbod. Alle schoonheidsproducten werden met een uitzonderlijk oog voor detail uitgewerkt.

Creativiteit en groeiende productie

Vanaf de jaren 1930 gaf Bourjois honderden koffertjes uit, die aangepast zijn aan elk budget. De koffertjes bieden een volledig aanbod voor de schoonheid van vrouwen, van make-up tot parfum. Bij wehkamp koop je vele varianten mascara’s, foundations, nagellakken en andere producten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën