POP top teaser image

Max Factor make-up

Mascara met valse wimper effect of long lasting foundation, Max Factor heeft alles wat je zoekt. Wil je graag opvallen met knal roze lippen? Of houd je het liever subtiel met een nude kleur? Ontdek ons Max Factor assortiment en creëer jouw ideale look net als een make-up artist.

156 resultaten
aanbevolen

156 resultaten

Max Factor

Max Factor, een zeer bekend make-up merk. Maximilian Faktorowicz werd in 1877 geboren in Polen. Als kind werd zijn interesse voor het make-up vakgebied gewekt. Nadat hij emigreerde naar de Verenigde Staten stortte hij zich op het ontwikkelen van speciale film make-up. Zijn doorbraak in de filmwereld kwam in 1914 nadat hij dunne schmink in crème vorm introduceerde. Deze crème was verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten. Ondertussen had hij ook een eigen schoonheidssalon geopend vlakbij de Hollywoord Boulevard, hier kwamen vele beroemde actrices over de vloer. In de daaropvolgende jaren ontwikkelende Max Factor nog meer cosmeticaproducten waaronder valse wimpers, wenkbrauwpenselen en lipgloss. In 1927 werd de make-up voor het eerst verkocht aan het grote publiek.

Door de jaren heen is de glamourstijl van de producten van Max Factor blijven bestaan. Uiteraard zijn er dankzij innoverende technieken allerlei nieuwe producten ontwikkeld. Op het gebied van cosmetica voor de consument is Max Factor wereldwijd nog een van de belangrijkste spelers in de branche. Bekende producten van het merk zijn de Lipfinity lipstick, de Skin foundation en de False Lash Effect mascara.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.