beauty

Chanel make-up

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Chanel

Iedereen houdt wel van een beetje luxe. Vooral als het gaat om parfum. Want een mooie geur maakt je verschijning helemaal af. Zelfs als je geen make-up draagt. Met de geuren, cosmetica en zonbescherming van Chanel kom je altijd stralend voor de dag.

Een wereldberoemde naam

Wie kent Chanel eigenlijk niet? De klassieke Chanel geuren en parfum passen bij iedere vrouw en elke gelegenheid. Maar daar houdt het niet op. Zo heeft dit luxe Franse modemerk ook make-up, lichaamsverzorging en zonbescherming in de collectie opgenomen. Stuk voor stuk juweeltjes op je toilettafel.

Elegante parfums en kleuren

Het Franse modehuis Chanel is een begrip in de parfumwereld. In 1921 bracht het de klassieker No. 5 uit en sindsdien is deze geur niet meer weg te denken. De geur is elegant en stijlvol, net als de andere geuren uit de collectie, zoals Coco, Chance en Allure. Naast eau de parfum heeft het Franse modehuis ook eau de toilettes in de collectie. Hul je helemaal in Chanel met de luxe make-up, zoals de klassieke rode lipstick. En verzorg je huid met de heerlijk rijke huidverzorging uit het assortiment.

Voor iedere dag

De luxe van Chanel hoef je niet te bewaren voor de avonduren, want Chanel is luxe voor ieder moment van de dag. Combineer de Chanel make-up met je favoriete zomerjurk. En draag de No. 5 met je mantelpakje naar kantoor. Bewaar je make-upspulletjes en parfum in een tasje van Chanel, want zo kom je helemaal goed voor de dag.

Bestel vandaag en ontvang morgen

De geuren en cosmetica van Chanel haal je makkelijk en snel in huis. Bestel het vandaag en je ontvangt het morgen al. Zo heb je altijd snel een leuk en bijzonder cadeau in huis. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening.