POP top teaser image

Witte wijnglazen

22 Resultaten
Nieuwste collectie

22 Resultaten

Drink je wijntje in stijl in witte wijnglazen

Witte wijnglazen mogen in je keukenkastje niet ontbreken. Een wit wijntje uit een mooie witte wijnglazen drinken is namelijk een luxe die je verdient hebt na een lange werkdag of tijdens een uitgebreide lunch op een warme zomerdag. Met de mooie witte wijnglazen uit onze webshop maak je bovendien een geweldige indruk op je gasten of date. Zeker als je niet alleen de wijnglazen op tafel zet maar ook de rest van de tafel netjes dekt met een bijpassende karaf en gedistingeerd serviesgoed en mooi bestek. Het enige wat je nu nog moet doen, is een zoete of droge witte wijn uitzoeken. Wedden dat jij het etentje in stijl doorbrengt?

Grote witte wijnglazen of kristallen witte wijnglazen

In onze webshop vind je verschillende soorten wijnglazen voor witte wijn. Neem even de tijd om het uitgebreide aanbod te bekijken of stel het zoekfilter in. Zoek bijvoorbeeld naar grote witte wijnglazen met een inhoud van meer dan 300 ml. Ook kristallen witte wijnglazen of juist supermoderne zwarte wijnglazen behoren tot de mogelijkheden. Tot slot zoek je per merk of prijsklasse. In onze webshop vind je onder andere de merken Schott Zwiesel, Royal Leerdam, Rivièra Maison, Leonardo en Bloomingville. Tip: check ook even welke wijnglazen in de aanbieding zijn. Zo scoor je een mooie set voor een extra scherpe prijs!

Bestel je wijnglazen direct

Heb je spontaan zin gekregen in een goed glas witte wijn? Bestel je wijnglazen voor witte wijn dan direct. Wij bezorgen je bestelling supersnel. Als je voor 20,- of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het plaatsen van een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help