POP top teaser image

Whiskeyglazen

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

De beste whiskey smaakt het best in echte whiskey glazen

Geniet jij graag van een glas goede whiskey? Dan weet je als geen ander dat whiskey nóg lekkerder smaakt in echte whiskey glazen. Dat heeft alles te maken met het feit dat het aroma in een whiskey glazen set minder snel vervliegt dan in glazen die niet specifiek voor whiskey bedoeld zijn. Wil jij dan ook het beste van deze alcoholische lekkernij proeven, dan moet je zeker echte whiskey glazen kopen. Wil je een whiskey glazen set kopen, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Bekijk snel het ruime aanbod en maak een keuze.

De mooiste luxe whiskey glazen

Bij wehkamp vind je binnen een handomdraai de mooiste glazen voor de beste whiskey. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw favoriete merk kies je direct de mooiste luxe whiskey glazen binnen ons aanbod. Kijk zeker bij de kristallen whiskey glazen. Schott Zwiesel biedt bijvoorbeeld een prachtige set van kristallen whiskey glazen. Deze glazen zijn mooi geslepen en drinken niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens heel goed uit. Mooie whiskey glazen zijn er in overvloed: sets die lekker in de hand liggen maar ook schitterend staan op een mooi gedekte tafel. Maak voor mooie whiskey glazen een keuze uit de meest uiteenlopende merken en modellen, zoals House Doktor, Jay Libbey en Royal Leerdam. Zoek je kleine whiskey glazen, dan kom je uit bij glazen met een inhoud van 220 milliliter. Een middelgroot model van whiskey glaswerk heeft een inhoud van 295 à 300 milliliter. Ook voor grotere whiskey glazen slaag je binnen ons aanbod. Kies in dat geval voor een glas met een inhoud van 340 milliliter.

Whiskey glazen kopen bij wehkamp

Zoek je kleine whiskey glazen of past een grotere set beter bij jou? Wehkamp heeft alles in huis om jou te laten genieten van een lekkere whiskey in een mooi glas. Neem je tijd om het uitgebreide aanbod te bekijken en je favoriet uit te kiezen. Door de handige zoekfilters te gebruiken, kun je je zoekduur aanzienlijk verkorten. En weet je wat nog mooier is? Als je vandaag je bestelling plaatst, geniet je de volgende dag al van een goed glas whiskey in je nieuwe glas.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.