POP top teaser image

Waterglazen

28 Resultaten
Aanbevolen

28 Resultaten

Mooie waterglazen nodigen uit om voldoende water te drinken

Het is belangrijk om elke dag voldoende water te drinken. Je lichaam heeft water namelijk nodig om zijn werk optimaal te doen. Wil jij je dagelijkse portie vocht in stijl binnenkrijgen? Ontdek dan de waterglaasjes uit onze webshop. Bij ons kun je waterglazen kopen die praktisch zijn en supermooi op je tafel staan. Ideaal als je tijdens een uitgebreid etentje je gasten mooie waterglazen voor wil zetten. Ook komen de glazen goed van pas als de kids net iets liever uit gekleurde waterglazen drinken dan uit saaie glaasjes. Vergeet niet om in onze webshop ook direct een mooie waterkan te scoren. De waterkan zet je tijdens elke maaltijd en tijdens het thuiswerken of studeren op tafel. Eventueel geef je je water iets extra's door er een schijfje citroen, komkommer of munt aan toe te voegen.

Kies voor waterglazen die stapelbaar zijn of voor kristallen waterglazen

In onze webshop kun je verschillende soorten waterglazen kopen. Gebruik het zoekfilter om snel de perfecte waterglaasjes te vinden of neem de tijd om het aanbod op je gemak te bekijken. Zo is een waterglazen set superpraktisch als je een groot gezin hebt of vaak gasten over de vloer krijgt. De waterglazen set bestaat uit vier of zes extra grote waterglazen. Ben je op zoek naar extra luxe waterglazen? Dan zijn de kristallen, luxe waterglazen een aanrader. Om ruimte te besparen in de keukenkastjes, kies je waterglazen die stapelbaar zijn. Mocht je moeite hebben om elke dag voldoende water te drinken, dan zijn extra grote waterglazen een oplossing. Zorg ervoor dat je bij elke maaltijd minstens één glas leeg drinkt. Wist je dat ook een smartwatch je helpt om meer water te drinken en gezonder te leven? De smartwatch geeft je een seintje als het tijd is voor een glas water.

Koop je waterglazen direct

Heb je mooie gekleurde waterglazen of kristallen waterglazen uitgezocht? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket supersnel (en extra voorzichtig zodat de glazen heelhuids aankomen). Bij bestellingen van € 20 of meer, betaal je geen verzendkosten. Je hebt altijd 30 dagen de tijd om de glazen te bekijken en eenvoudig te retourneren als je niet tevreden bent. Wacht dus niet langer en doe jezelf deze onmisbare glazen cadeau!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help