Karaffen

Handig voor op tafel, een mooie waterfles zodat iedereen zelf kan bijschenken. Ook makkelijk op feestjes, vul een aantal karaffen met water en laat je gasten zelf hun water bijschenken, scheelt een hoop heen en weer geloop! Bekijk onze collectie en shop een exemplaar passend bij jouw servies.

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Karaffen

Superhandig, die karaffen. Je zet ze gevuld op tafel en iedereen kan iets te drinken pakken als zijn of haar glas leeg is. Een karaf is bovendien gewoon mooi. Kijk maar eens naar de verschillende exemplaren die wij in ons assortiment hebben. Die gebruik je met plezier dankzij hun mooie design en hun functionele vormgeving. Zoek je een mooie, bruikbare karaf als aanvulling op je servies? Bij ons vind je vast en zeker een glazen sierfles die precies past bij jouw smaak!

Fraaie vormgeving

Als je weet hoe kunstig het is om een drinkglas te fabriceren van heet, vloeibaar glas, dan snap je meteen dat het minstens zo moeilijk is om een karaf te maken. Zeker als je ziet hoe fraai ze vaak zijn vormgegeven. Soms wordt er zelfs nog iets in gegraveerd. Karaffen zijn verkrijgbaar met of zonder stop of dop. Jij mag zeggen of je liever de drank open of afgesloten bewaart voor de periode dat de karaf op tafel staat. De meeste mensen gebruiken karaffen om water of wijn uit te schenken tijdens het avondeten. Ook onder lunchtijd komt een karaf van pas, want je kunt er natuurlijk ook prima vruchtensap of melk in serveren.

Mooi karaffen van topmerken

Wij hebben de beste karaffen van de beste merken voor je verzameld. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een karaf van Riviera Maison en Riverdale. Of je nu gaat voor een heldere variant of voor een exemplaar met kleuraccenten, wij bieden je volop keuze.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help