POP top teaser image

Longdrinkglazen

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Longdrink glazen: de bekendste frisdrankglazen voor de horeca en thuis

Drankjes worden in de horeca geserveerd in verschillende glazen. Bij het inschenken van frisdrank wordt vaak gekozen voor longdrink glazen. De smalle en rechte glazen met stevige bodem is er voor een mix tussen frisdrank en een alcoholische drank. Dit maakt ze geschikt voor de horecazaak en natuurlijk ook voor thuis.

Smalle longdrinkglazen voor smaakvolle bubbels

Smalle longdrinkglazen zijn typische glazen voor drankjes met prik of bijvoorbeeld een gin-tonic. Het lange glas stimuleert de gang van bubbels en bovendien is er plek genoeg voor ijsklontjes. Longdrink glazen kopen is daarom ideaal voor een lekker koud drankje bij zomerse temperaturen. Natuurlijk kun je er ook gewoon water uit drinken.

Longdrink cocktail glazen voor gezellige feestjes

Maak je graag de lekkerste cocktails voor je vrienden en vriendinnen? Met longdrink cocktail glazen is dit mogelijk en is jouw feestje altijd geslaagd. Longdrink cocktail glazen zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen. Doe jezelf een plezier, haal een set longdrinkglazen in huis en vier je verjaardag groots en feestelijk.

Longdrink glazen in combinatie met andere glazen

Naast grote longdrinkglazen kies je bij ons uit nog veel meer soorten drinkglazen. Bier schenk je natuurlijk in een van onze bierglazen. Drink je in de ochtend graag een kopje thee? Laat je dan verrassen door ons veelzijdige aanbod theeglazen.

Longdrink glazen kopen bij wehkamp

Voor glaswerk waaronder grote longdrinkglazen zit je bij ons helemaal goed. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Daarom kies je ervoor om bij ons je longdrink glazen te kopen. Dankzij een ruime voorraad glazen heb je ze altijd snel in huis. Bestel de glazen vóór 23:59, dan drink je er morgen al uit.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help