Schoolspullen

Broodtrommels en drinkbekers

School maakt hongerig en spelen dorstig! Een goed gevulde lunchbox of broodtrommel is een must voor ieder kind. Een trommeltje vol met boterhammen, een stuk fruit en misschien een lekkere koek, zo kom ...

186 resultatensorteren op
aanbevolen

Broodtrommels en drinkbekers

Boterhamzakjes zijn handig om eten in te bewaren, maar in combinatie met zware boeken in de schooltas kan het eten plat worden. Daarom hebben wij een breed aanbod aan broodtrommels en drinkbekers van onder andere de merken Mepal en Disney. Ook hebben wij drinkflessen in de vorm van bidons in ons assortiment. Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Voordelen

Zoek jij voor tijdens de lunchpauze op school nog een broodtrommel? Broodtrommels zijn handig om je eten in op te bergen. Daarnaast blijft je eten altijd vers in een broodtrommel en kun je er ook nog andere dingen in kwijt, zoals fruit of een pakje drinken. Zo heb je altijd alles bij de hand. Heb jij liever je drinken apart in een beker? Dan hebben wij speciaal voor jou drinkbekers en waterflessen, zodat jij je eten en drinken gescheiden hebt. Onze drinkbekers zijn ideaal om mee te nemen naar school of om te gebruiken tijdens het sporten. Daarnaast zijn zowel onze broodtrommels als drinkbekers handig te hersluiten.

Andere schoolspullen

Een broodtrommel en drinkbeker kun je makkelijk in je schooltas stoppen. Maar ook een schoolagenda is belangrijk om in je tas te hebben, zodat je al je huiswerk en afspraken er in kunt schrijven. Dat gaat natuurlijk niet zonder pen, daarom hebben wij ook vele schrijfwaren in ons assortiment, zodat jij helemaal voorbereid bent op het nieuwe schooljaar.