Broodtrommels

Een broodtrommel ziet er niet alleen ontzettend leuk uit, het zorgt er ook voor dat je brood langer vers blijft! Wil je graag je brood langer vers houden? Bewaar je brood dan in goed afgesloten plastic zak, in een afgesloten broodtrommel. Zo kan jij langer genieten van jouw brood.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Broodtrommels

Broodtrommels in diverse uitvoeringen, verschillende kleuren, maar allemaal met één doel: jouw brood langer vers houden! Onze broodtrommels zijn in twee varianten te krijgen, namelijk: een broodtrommel met een klepdeksel of een broodtrommel met een schuifdeksel. De broodtrommels met een klepdeksel hebben een vierkante vorm en dankzij de vlakke bovenkant kunnen er gemakkelijk voorraadbussen op geplaatst worden.

Houd je brood vers

Het is natuurlijk zonde om je brood weg te moeten gooien wanneer het niet meer vers is. Een broodtrommel die je goed kunt afsluiten is essentieel en zorgt ervoor dat je brood langer vers blijft. Maar wij hebben nog een aantal andere tips zodat jouw brood langer vers blijft:

  1. Bewaar je brood in een afgesloten plastic zak in de broodtrommel, zonder oude broodkruimels en condens.

  2. Als je van een krokante korst op je brood houdt, bewaar je brood dan in een papieren zak, in een afgesloten broodtrommel.

  3. Bewaar je brood altijd in broodtrommels en nooit in de koelkast! Er wordt vaak gedacht dat je brood langer vers blijft in de koelkast, maar dit versnelt juist het verouderingsproces vanwege de lage temperatuur.

  4. Wil je graag elke dag vers brood? Vries je brood in zodra je het gekocht hebt en haal elke morgen een paar sneetjes uit de vriezer!

Bestel je broodtrommel vandaag nog

De aanschaf van een broodtrommel kost nu misschien geld, maar uiteindelijk zorgt een broodtrommel ervoor dat je geld bespaard. Je brood blijft langer vers, waardoor je minder vaak nieuw brood aan hoeft te schaffen. Bestel je hem vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je de broodtrommel morgen al in huis. Wist je trouwens dat er op de broodtrommels van Brabantia wel 10 jaar garantie zit? Kan jij extra lang van jouw brood en broodtrommel genieten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help