Lunchboxen

Een broodtrommel met wat lekkere boterhammen, een cracker, blokje kaas of wat fruit zijn een must voor een lekkere lunch. Dan kan je de hele dag er weer tegenaan. Leuke lunchboxen met herkenbare prints of vormen van bijvoorbeeld Mepal, Done by Deer, of LEGO zorgen ervoor dat alles lekker vers blijft.

91 Resultaten
Nieuwste collectie

91 Resultaten

Lunchboxen

Wanneer je kinderen naar school of de opvang gaan, geef je ze natuurlijk een goed gevulde broodtrommel mee die er leuk uitziet en bovendien hun lunch lekker vers houdt. Heeft je kind wel eens problemen met gezond eten? Laat hem zijn favoriete broodtrommel uitzoeken uit het uitgebreide wehkamp assortiment zodat hij voortaan met plezier eet. Voor jezelf kies je een praktische lunchbox waarmee je op je werk net zo uitgebreid kan lunchen als thuis. Met een verse boterham, salade en fruit.

Een goed gevuld broodtrommeltje

Bij wehkamp hebben we broodtrommels en lunchboxen met verschillende compartimenten. Vul je broodtrommel met brood, salade, fruit of met een overgebleven restje van de avondmaaltijd van de dag daarvoor, zonder dat de smaken zich met elkaar vermengen. De boxen zijn prima afsluitbaar zodat er geen kans is op lekken. Voor de kinderen hebben we broodtrommels met opdrukken van populaire kindersterren zoals Spiderman en Woezel en Pip, of onze wereldwijd bekende Nijntje. Natuurlijk horen hier bijpassende drinkbekers bij.

Er zijn broodtrommels en broodtrommels

Behalve de lunchbox en het broodtrommeltje voor school en werk, hebben we ook grote broodtrommels voor thuis. Hierin blijft gesneden brood dagenlang vers. Ongesneden brood blijft zelfs nog langer vers in deze trommels. Met een speciaal gekarteld broodmes snijd je het brood net zo dik of dun als je wilt. Tip: bewaar het broodmes samen met het brood in de broodtrommel, dan heb je het altijd bij de hand!

Broodtrommels bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp koop je veilig online, omdat je altijd binnen 30 dagen mag retourneren. Stuur de broodtrommel daarom gerust terug wanneer je kind hem niet mooi vindt en zoek meteen een mooie nieuwe uit waarmee hij of zij wel met plezier naar school gaat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën