Bewaardozen

Zoek je een bewaardoos om je spullen vers en droog te kunnen bewaren dan kan je kiezen uit verschillende opties. We hebben broodtrommels van Brabantia waarin je je brood lekker vers kunt bewaren, handige opbergoplossingen van Rosti Mepal zoals de lunchpot voor het vers meenemen van je lunch, maar ook theedozen van bijvoorbeeld Riviera Maison waarin je verschillende soorten thee kan bewaren maar die ook nog eens leuk staan op tafel.

48 Resultaten
Nieuwste collectie

48 Resultaten

Bewaardozen

Zoek je een bewaardoos om je spullen in vers te houden dan hebben we verschillende opties.Goed afsluitbare luchtdichte bewaardozen waarin je crackers, brood, of vleeswaren netjes in kunt bewaren.

Wat kies je

Er zijn verschillende bewaardozen die we in ons assortiment voeren. Zo hebben we decoratieve broodtrommels waarin je je brood heerlijk vers kunt houden, maar ook leuke theedozen waarin je verschillende soorten thee overzichtelijk in kan presenteren zodat je in één oogopslag je favoriete thee kunt pakken. Kies bijvoorbeeld zo’n leuke rieten broodtrommel van Riviera Maison, of een houten theedoos van Riverdale, om jouw spulletjes netjes op te bergen en vers te houden.Mepal voert verschillende sets met bewaardozen die voor veel doeleinden geschikt zijn. Zo kan je bijvoorbeeld netjes je vleeswaren in de koelkast bewaren met de Mepal vleeswarendozen die in verschillende opties zijn te bestellen, maar je kan ook bijvoorbeeld je deegwaren droog bewaren met één van de andere sets.

Snel bestellen

Heb je je keuze kunnen maken? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk thuis ontvangen. Bestellen is heel eenvoudig, want alles wat je voor 23:59 uur besteld en wat op voorraad is, heb je de volgende dag al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help