Vershoudbakjes

25 Resultaten
Nieuwste collectie

25 Resultaten

Onmisbaar voor iedere foodie: vershoudbakjes

Je hebt heerlijk gekookt en je wil hier morgen eigenlijk ook nog van genieten. Je wil een lekkere lunch meenemen naar je werk. Of je gaat een dagje op pad en wil eigenlijk iets te snacken meenemen. De perfecte oplossing in al deze situaties? Vershoudbakjes!

In een vershoudbakje bewaar je je eten gemakkelijk en goed. Wat je ook in je vershoudbakje bewaart, deze etenswaren blijven langere tijd lekker vers. Ideaal als je morgen nog van de restjes van vandaag wil genieten. Of als je ‘s avonds de lunch voor je werk alvast klaar wil maken. Handig!

Een groot assortiment

wehkamp heeft een groot assortiment grote, middelgrote en kleine vershoudbakjes. Of je nu een glazen vershoudbakje wil kopen of liever een plastic exemplaar bestelt, je slaagt bij wehkamp!

Glazen vershoudbakjes

Glazen vershoudbakjes zijn duurzaam, kunnen goed tegen een stootje en zijn gemakkelijk te reinigen. Je gebruikt deze bakjes om allerlei etenswaren in op te bergen. Bijvoorbeeld fruit, complete lunches of avondmaaltijden.

Plastic vershoudbakjes

Vind je een glazen vershoudbakje te zwaar? Bestel dan een plastic vershoudbakje. Plastic vershoudbakjes zijn duurzaam en lekker licht. Hierdoor neem je deze bakjes gemakkelijk met je mee. Bijvoorbeeld naar je werk, met een lekker lunchgerecht.

Vershoudbakjes voor de magnetron

In de magnetron warm je die restjes van gisteravond gemakkelijk en snel op. Heb je geen zin om je restjes eerst op een bord of in een ovenschaal te leggen? Bestel dan vershoudbakjes voor de magnetron. Deze zet je namelijk direct in de magnetron.

Stapelbare bakjes

Heb je regelmatig drie, vier of zelfs meer bakjes met etenswaren in je koelkast staan? Dan is het wel zo handig als je deze eenvoudig op elkaar stapelt. Voor mensen die hun hele koelkast vol Tupperware vershoudbakjes hebben staan, zijn de vershoudbakjes stapelbaar dan ook ideaal.

Mini vershoudbakjes

Voor sommige voedingsmiddelen, zoals noten, rozijnen of dadels, is een standaard formaat vershoudbakje veel te groot. Deze voedingsmiddelen berg je het beste op in extra kleine vershoudbakjes.

Tips om tupperware vershoudbakjes goed schoon te krijgen

Superhandig, die Tupperware bakjes! Maar hoe krijg je ze goed schoon? Wij geven je graag enkele tips:

  • Spoel je vershoudbakje af voor je het in de vaatwasser zet. Zo verwijder je niet alleen grotere etensresten, maar voorkom je ook dat het bakje verkleurt.
  • Is je vershoudbakje erg vies? Laat het dan eerst even weken met wat afwasmiddel, voor je het vershoudbakje in de vaatwasser zet.
  • Is je vershoudbakje niet helemaal schoon uit de vaatwasser gekomen? Was het bakje dan nog een keertje handmatig af. Soms krijgt de vaatwasser niet alle viezigheid van het bakje af, maar lukt dit met handmatig wassen wel.
  • Is je vershoudbakje verkleurd? Maak het dan schoon met citroen. Citroen verwijdert de aanslag van vershoudbakjes rond als sneeuw voor de zon!

En komen je vershoudbakjes rond uit de vaatwasser? Droog ze dan altijd eerst af, voor je ze in de kast zet. Zo voorkom je kalkaanslag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help