Magnetrons & ovens

Op zoek naar een magnetron en oven in één? Wij bieden je keuze uit een ruim assortiment combimagnetrons van merken als Samsung, Sharp en Whirlpool. Daarnaast bieden we magnetrons en ovens. Kookapparatuur van de hoogste kwaliteit in diverse stijlen. En naast ons vrijstaande assortiment bieden wij je ook inbouwapparatuur.

42 resultaten
nieuwste collectie

42 resultaten

Ovens & magnetrons

Ben je een echte liefhebber die graag uren bezig is in de keuken met de heerlijkste ovengerechten, taarten en koekjes? Of hou je er juist helemaal niet van, zodat de magnetron je favoriete keukenapparaat is? In beide gevallen hebben wij de ovens en magnetrons voor jou. Whirlpool, Sharp, Bestron, Samsung en Severin zijn slechts enkele merken die wij in ons assortiment bijeengebracht hebben om uit te kiezen. Van high-end tot heel basic, met deze ovens en magnetrons kun je alle kanten op. Kies dus op je gemak welk model precies past bij jouw voorkeuren. Zoals je weet, bestel je bij wehkamp.nl altijd met vertrouwen, want wij bieden je de optimale prijs/kwaliteitverhouding én service. Wat wil je nog meer?

Hoe kies jij jouw nieuwe oven of magetron?

Vind je het belangrijk dat je nieuwe oven of magnetron past bij je bestaande keuken? Dan zijn niet alleen de specificaties van belang, maar ook het uiterlijk van het apparaat. Kies je voor een inbouwmodel, dan weet je zeker dat het letterlijk een goede integratie gaat worden van je bestaande keuken met je nieuwe aanwinst. Welke stijl ook je voorkeur heeft, wij hebben hem voor je. Onze ovens en magnetrons zijn bovendien verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bij de ovens kun je bijvoorbeeld aangeven wat de maximumtemperatuur moet zijn die mogelijk is. Ook op basis van het aantal liters dat in de oven past kun je voorselecteren. Net als op het aantal jaren garantie dat je krijgt. Bij de magnetrons en combimagnetrons is het wattage nog een selectiemogelijkheid. De laatste groep producten heeft ook soms nog een stoommogelijkheid. Kies je favoriete oven of magnetron uit ons aanbod!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.