Blenders

Een smoothie is een koud drankje op basis van fruit en yoghurt. Fris en gezond. Met blenders van merken als Bosch, Ninja en Philips maak je naast de lekkerste smoothies en fruitsappen natuurlijk ook de lekkerste cocktails en milkshakes. Experimenteer zoveel je wilt. Een echte musthave is een NutriBullit blender, bekend van tv!

30 resultaten
aanbevolen

30 resultaten

Blenders

Bij een blender denk je misschien alleen aan het maken van een smoothie. Maar dat is niet het enige dat dit apparaat kan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het pureren van soep en het maken van babyvoeding? Sommige blenders zijn zelfs stevig genoeg om ijsblokjes te vermalen (heerlijk voor in een cocktail of smoothie) of noten superfijn te malen. Wil je jouw blender voor noten of ijs gaan gebruiken? Kijk dan eens bij de powerblenders, die zijn daar het beste voor geschikt.

Verschil blender en slowjuicer

De reguliere blenders werken het best met zachtere vruchten en groentes. De messen in de blender vermalen de ingrediënten, waardoor je een lekkere volle smoothie krijgt. En dat is juist het verschil tussen de blender en de slowjuicer: deze laatste haalt namelijk alle pulp en vezels uit het drankje, waardoor je een vloeibaar sapje krijgt.

De mogelijkheden van de blender

Zoek jij een blender met een glazen kan? Maak dan gebruik van de filtermogelijkheid om alle apparaten met dat kenmerk te selecteren. Heb jij al een merk in je hoofd? In ons aanbod vind je modellen van Kenwood, Philips en bijvoorbeeld de NutriBullet, die je misschien wel kent van televisie. Wist je dat er ook blenders bestaan waar je direct een flesje op kunt plaatsen, waar jouw smoothie in terechtkomt, zodat je hem direct mee kunt nemen voor onderweg? Deze blenders to go zijn ideale blenders voor één persoon. De inhoud van deze flesjes zijn namelijk vaak rond de halve liter. Heb jij jouw ideale blender gevonden? Bestel ´m dan vandaag nog bij wehkamp. Wij komen de machine dan bezorgen waar en wanneer jij dat wilt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.