Kookplaten

Vind jij het heerlijk om lang in de keuken te staan om uitgebreid te koken? Maak het nog leuker voor jezelf met een kookplaat die aan al jouw wensen voldoet. Wil je graag een elektrische kookplaat? Of liever een gaskookplaat? Een kookplaat met 2 kookzones, of 4 of misschien zelfs 5? Je hebt in elk geval keuze genoeg!

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Kookplaten

Maak de meest heerlijke gerechten op een kookplaat die aan al jouw wensen voldoet! Of je voorkeur nu uitgaat naar een elektrische kookplaat of een kookplaat die op gas werkt, voor jou is er altijd een geschikt model. Indien jij thuis net een kookzone tekort komt heb jij misschien genoeg aan een extra kookzone, maar misschien ontbreekt er een kookplaat in jouw huis en heb jij een kookplaat met vier kookzones nodig. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres! De kookplaten bij wehkamp zijn met één kookzone, twee kookzones en vier kookzones te verkrijgen.

Welke kookplaat is geschikt voor jou?

Onder de elektrische kookplaten vallen de reguliere elektrische kookplaten, keramische kookplaten en inductie kookplaten. Ondanks dat de elektrische kookplaten van elkaar verschillen hebben zij dezelfde overeenkomsten. De kookplaten zijn makkelijk in gebruik, verspillen geen energie en zijn zeer makkelijk schoon te maken omdat het vlakke oppervlakten zijn. Een keramische kookplaat zal echter heet worden, daar waar een inductie kookplaat alleen warm wordt zodra hij in aanraking komt met de pan. Een groot voordeel van de kookplaat die op gas werkt, is dat je de temperatuur goed in kunt stellen. Zodra jouw gerecht begint te koken, draai je de knop terug en kookt jouw gerecht niet meer over. Bij een elektrische kookplaat zal je de pan van het fornuis moeten halen om te voorkomen dat het overkookt. Wat een nadeel kan zijn van een kookplaat die op gas werkt, is dat je de kookplaat minder makkelijk schoon kunt maken door de hoogte verschillen en hoekjes in de kookplaat.

Keuzes maken

Bedenk van tevoren goed wat je wensen zijn bij de aanschaf van een kookplaat. Wil je graag een elektrische kookplaat of gaat je voorkeur uit naar een kookplaat op gas? Welke keuze je ook maakt, voor onze kookplaten geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld bij wehkamp, morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.