Broodbakmachines

Broodbaktip: zet een ovenschaal met broodbeslag in de hetelucht friteuse en je bakt je eigen brood in no time. In het weekend ontbijten met heerlijk warm, zelfgebakken brood. Met onze broodbakmachines eet je voortaan niet alleen in het weekend, maar elke dag met zelfgebakken brood! We hebben broodbakmachines voor je van merken als Panasonic, Kenwood en Inventum. Ontdek ze allemaal en jij ontbijt voortaan alleen nog maar met je eigengebakken brood!

6 resultaten
nieuwste collectie

6 resultaten

Broodbakmachines: haal de bakkerij naar huis

Wat is er lekkerder dan heerlijk vers brood, gemaakt en gebakken in eigen keuken. Naast de unieke smaak die jij je eigen brood kunt geven, kun je het brood helemaal bakken naar eigen wens en inzicht. Hierdoor geniet je nog meer van een heerlijk brood. Ga je een broodmachine kopen? Kijk dan goed naar de mogelijkheden die de machine biedt. Zo weet je van tevoren al dat de machine volledig aan jouw wensen voldoet.

Welke broodmachine moet ik kopen?

Bij Wehkamp hebben we meerdere broodbakmachines in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een grote of juist een kleine broodbakmachine; we bieden het allemaal aan. Zo koop je een broodbakmachine die aansluit op jouw wensen en de ruimte die je hebt om een dergelijke machine te plaatsen. Alle broodbakmachines in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit. Houd er wel rekening mee dat niet iedere machine ontworpen is om grote broden te bakken.

Hoe werkt een broodbakmachine?

Of je nu volkoren brood gaat bakken in een broodmachine of liever speltbrood gaat bakken; met een goede broodbakmachine kom je een heel eind. Om brood te bakken in een broodbakmachine is een aantal zaken erg belangrijk. Zo is het essentieel dat je de juiste ingrediënten in huis haalt en de instructies volgt zoals deze zijn vermeld in het recept. Vervolgens is het een kwestie van wachten. De machine neemt eigenlijk een groot deel van het werk van je over. Daarnaast kun je de meeste machines tegenwoordig ook op de timerfunctie zetten. De machine gaat dan zelf aan de slag op het aangegeven moment. Zo word je 's ochtends wakker met de heerlijke geur van vers brood. Dat is toch een perfecte start van de dag?

Broodbakmachine voor glutenvrij brood

Wanneer je een glutenallergie hebt, weet je als geen ander dat het lastig is om brood te kopen voor een redelijke prijs. Doordat er veel gebruikgemaakt wordt van gluten om regulier brood te maken, is het over het algemeen lastig om brood te kopen bij de gewone bakker. Door zelf brood te bakken, heb je dit probleem natuurlijk helemaal niet meer. Daarnaast smaakt het glutenvrije brood dat je zelf gemaakt hebt natuurlijk ook nét even iets lekkerder dan dat van de bakker. Simpelweg omdat je het zelf gemaakt hebt. Wanneer de machine een glutenvrij programma heeft, staat dit uiteraard vermeld in de tekst of specificaties.

Heb je de goede smaak te pakken. Koop dan ook de handige foodprocessor bij wehkamp

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.