Broodbakmachines

Broodbaktip: zet een ovenschaal met broodbeslag in de hetelucht friteuse en je bakt je eigen brood in no time. In het weekend ontbijten met heerlijk warm, zelfgebakken brood. Met onze broodbakmachines eet je voortaan niet alleen in het weekend, maar elke dag met zelfgebakken brood! We hebben broodbakmachines voor je van merken als Panasonic, Kenwood en Inventum. Ontdek ze allemaal en jij ontbijt voortaan alleen nog maar met je eigengebakken brood!

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

Broodbakmachine

Vers brood is één van de kleine cadeautjes die het leven te bieden heeft. Daarvoor kun je uiteraard naar de bakker of supermarkt gaan, maar als je een broodbakmachine hebt, dan maak je gewoon je eigen brood! Doe de ingrediënten in de bakvorm, kies het juiste programma en de broodbakmachine doet de rest. Na een uur of drie kun je genieten van je zelfgemaakte, ultraverse brood. Meel, gist, olie/boter, zout en water zijn de enige dingen die je nodig hebt hiervoor. Natuurlijk kun je ook kant-en-klare broodmix kopen in de supermarkt, dan hoef je zelf niets meer af te wegen en te mengen. Wit, tarwe of volkoren: jij mag het zeggen. Kies uit ons assortiment de broodbakmachine die geschikt is voor jou, zodat je binnenkort je eigen brood kunt proeven!

Multifunctionele broodbakmachines

Eigenlijk is een broodbakmachine niet zo’n ingewikkeld apparaat. Hij bestaat uit een bakvorm met één of twee kneedvleugels aan de onderkant, een verwarmingselement met warmtesensor en een minicomputer voor de besturing. Met sommige varianten kun je meer maken, zoals jam en deeg dat je kunt afbakken in de oven. Uiteraard kun je naast gewoon brood ook suikerbrood, appelbrood, pompoenbrood en nog veel meer soorten maken. De BM3990 broodbakmachine van Severin heeft maar liefst 12 verschillende bakprogramma's en een uitneembare bakvorm met een antiaanbaklaag. Je broodbakmachine schoonmaken is daardoor een stuk makkelijker. De Kenwood BM350 kan zowel brood bakken als jam maken. Hij beschikt over een speciale knop voor een 1-uurscyclus, een instelbare korstkleur, warmhoudfunctie en geeft je brood een extra knapperige korst. Welk model past het beste bij jouw wensen en eisen?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.