Gourmetstellen

14 resultaten
aanbevolen

14 resultaten

Een gourmetstel kopen voor het ultieme gevoel van gezelligheid

Doe je even snel een patatje de friteuse in wanneer vrienden of familie komen eten? Of sta je uren in de keuken om wat lekkers voor je gasten op tafel te zetten? Het kan ook eens anders: ga lekker gourmetten! Om te gourmetten hoeft het helemaal geen kerst te zijn, het is altijd een leuke en heel lekkere activiteit. Iedereen kiest wat hij of zij lekker vindt en maakt dit zelf klaar terwijl je de leukste gesprekken voert. Dat is toch veel gezelliger dan zo alleen in de keuken staan? Ben je dan nog op zoek naar het beste gourmetstel? Dan maak je een keuze uit het ruime aanbod van gourmetstellen bij wehkamp.

Een uitgebreid aanbod van diverse gourmetstellen

Waar je bakplaten doorgaans zonder pannetjes gebruikt, heb je die pannetjes bij een gourmetstel meestal wel. Dit biedt extra bakmogelijkheden. Er zijn apparaten voor verschillende gezelschappen. Een gourmetstel voor 2 personen is echt een mini gourmetstel. Zijn jullie met twee personen, maar lusten jullie wel wat? Wellicht is dan een gourmetstel voor 4 personen meer geschikt. Voor grote gezelschappen kies je voor een gourmetstel voor 8 personen. Het Princess gourmetstel is een voorbeeld van een set die voor 8 personen geschikt is. Het gourmetstel van Princess is ook als steengrill variant verkrijgbaar. Dit geldt ook voor het Tefal gourmetstel dat je met de 3-in-1 versie als grillplaat, gourmetset en steengrill gebruikt. Kun je niet kiezen of je een bakplaat of steengrill wilt gebruiken? Dan biedt het merk Severin een heel mooie oplossing. Severin heeft diverse sets waarbij je een deel als gourmet en een deel als steengrill gebruikt. Ook zitten hier dan nog pannetjes bij, zodat je eindeloos varieert met bijvoorbeeld vlees, groente, eieren en pannenkoeken. Ook de Raclette Duo van Princess biedt deze mogelijkheid.

Gebruikmaken van een aanbieding voor een gourmetstel

Alle merken met een gourmetstel in hun assortiment brengen regelmatig nieuwe modellen uit. Dit betekent dat enkele sets van de huidige selectie gourmetsets hiervoor plaats moeten maken. Die sets komen dan in de aanbieding. Wil je een gourmetstel in de aanbieding kopen, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Omdat het aanbod regelmatig wisselt, raden we je aan de sale goed in de gaten te houden. Op die manier loop je geen enkele aanbieding mis.

Een gourmetstel kopen bij wehkamp

Ben je op zoek naar een Tefal gourmetstel of een set van een van de andere merken? Dan moet je zonder twijfel bij wehkamp zijn. We hebben een ruime keuze, en om lekker snel te vinden wat je zoekt, gebruik je de zoekfilters. Hier selecteer je de kenmerken waar de gourmetset aan moet voldoen, bijvoorbeeld het merk. Je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Bij wehkamp kun je er nog eens spontaan voor kiezen te gaan gourmetten, want voor je aankopen op het laatste moment zit je hier goed. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je je nieuwe gourmetstel morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.