IJsmachines

Zin in een feestje met verkoelende versnaperingen? Bij ons vind je onder andere zelfvriezende ijsmachines en ijsmachines die werken door middel van een los koelelement. En wil je ook eens een smoothie of verfrissend sapje, bekijk dan ook onze blenders & juicers.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

IJsmachines

Er is een overduidelijke reden voor dat ijsmachines bij ons onder funcooking vallen. Zeg nou zelf: wat is er leuker dan je eigen ijs bereiden en het daarna zelf op te eten? De ijsmachines uit ons assortiment zijn allemaal verschillend, dus bekijk op je gemak de diverse specificaties, zodat je jouw ideale apparaat kunt kiezen. Roomijs, yoghurtijs, sorbetijs, schepijs of zuivelvrij ijs: met deze ijsmachines is het allemaal mogelijk. Een koelcontainer en een roermechanisme zijn de belangrijkste onderdelen van de machine. Alles wat je nodig hebt voor het ijs wordt gemengd in de machine en dan kan het invriezen en/of opeten van je eigen ijsjes beginnen. Na ongeveer een half uurtje heb je een heerlijk koele zuivelversnapering bereid! Uiteraard kun je bij wehkamp vertrouwen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding en op onze prima service. Het enige wat jij hoeft te doen is je ideale ijsmachine uitzoeken.

IJsmachines met of zonder zuivel

Een goed voorbeeld van onze ijsmachines is de Bestron DHY1705. Met dit apparaat maak je een liter vers sorbet-, yoghurt- of schepijs in slechts 20 tot 30 minuten. Het koelelement is voorgekoeld, dus daar hoef je niets aan te doen. De krachtige motor zorgt voor een gelijkmatig ijsmengsel. Je krijgt er diverse recepten bij én 5 jaar garantie. Wil je een bijzondere ijsmachine die zonder zuivel ijs kan maken? Dat is de Princess Yonanas. Ingevroren fruit is alles dat je nodig hebt. Geen suiker, melk, room of yoghurt. Extra gezond en caloriearm dus. Bovendien is dit ideaal voor mensen met een allergie. Weet jij al welke van deze ijsmachines je gaat kiezen?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.