IJsmachines

Zin in een feestje met verkoelende versnaperingen? Bij ons vind je onder andere zelfvriezende ijsmachines en ijsmachines die werken door middel van een los koelelement. En wil je ook eens een smoothie of verfrissend sapje, bekijk dan ook onze blenders & juicers.

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Met een ijsmachine voor thuis van wehkamp smaakt ijs nog lekkerder!

Heb jij ook heimwee naar die heerlijke ijsjes in Italië? Zelf ijs maken is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Met een ijsmaker machine van wehkamp kun je naar hartenlust experimenteren met verschillende smaken. Het grote voordeel van een ijsmachine kopen is dat de ijskristallen in de machine klein blijven. Het apparaat blijft het mengsel doorroeren waardoor je voorkomt dat je een groot blok ijs krijgt. Maak je zelf weleens ijs, dan weet je dat je het ijs regelmatig door moet roeren met een vork om de groei van ijskristallen te voorkomen. Dat is met een ijsmachine verleden tijd.

Soorten ijsmachines van wehkamp

De zelfvriezende ijsmachine van wehkamp heeft een ingebouwde compressor waardoor deze machine zelf vriest. De machines met een los koelelement vergen wat meer voorbereiding. Het koelelement moet eerst 8 tot 12 uur in de diepvries voordat je met je ijs aan de slag kunt. Wil je een ijsmachine kopen? De machines met een ingebouwde compressor zijn duurder en vaak ook zwaarder. Het grote voordeel is dat je niets hoeft voor te bereiden. Binnen een half uur staat jouw favoriete ijs op tafel. Maak zelf de afweging welke machine het beste bij je past.

Hoe maak je ijs met een ijsmachine?

IJs maken met een ijsmachine is eenvoudig. Bij sommige ijsmakers moet je de koelcontainer eerst koelen in de diepvries. Andere ijsmakers hebben zelf een koelsysteem. Giet je favoriete ingrediënten in de ijsmaker en het apparaat gaat voor je aan het werk. Zo maak je thuis zelf roomijs, sorbetijs of yoghurtijs.

Roomijsmachine kopen: het onderhoud is een peulenschil

Ben je bang dat het onderhoud van je roomijsmachine veel werk zal zijn? We kunnen je geruststellen. De machines met uitneembare ijshouder zijn makkelijk met de hand te reinigen. Bovendien nemen de roomijsmachines dankzij hun compacte design weinig ruimte in op je aanrecht of in een keukenkastje.

Serveer jouw eigen ijs in servies van wehkamp

Organiseer jij een etentje voor vrienden of familie? Maak indruk met je zelfgemaakte ijs. Voor de presentatie van je ijs gebruik je onze mooie kommen. Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn! Ook een kinderfeestje kan niet meer stuk als jij in een roomijsmachine overheerlijk ijs maakt. Gebruik de vrolijke kommetjes van ons kinderservies om het ijs in op te dienen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.