Chocoladefonteinen

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Een chocoladefontein als feestnummer

Met een chocofontein heb je een perfecte traktatie in huis voor een bijzondere gelegenheid. Wanneer je tijdens een kinderfeestje of een verjaardag een chocoladefontein op tafel zet, weet je zeker dat je bezoek een leuke tijd heeft.

Een chocoladefontein kopen voor feestjes

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om een babyshower of een familiedag in te vullen? Dan laat je met een chocofontein (van bijvoorbeeld het merk Princess) iedereen zijn of haar eigen bonbons of fruitlollies maken. Organiseer thuis een leuke workshop met vriendinnen en zet vers fruit, gedroogde vruchten en ander lekkers op tafel, waarmee iedereen zelf aan de slag gaat.

In onze webshop vind je een groot aantal chocoladefonteinen in verschillende formaten en uitvoeringen. Zoek je een chocoladefontein in een groot formaat? Je hebt het bij ons voor het kiezen.

Jouw chocoladefontein voor thuis onderhouden

Bij het selecteren van artikelen voor onze webshop houden we rekening met een aantal belangrijke kenmerken. Zo zien we erop toe dat al onze artikelen van een uitstekende kwaliteit zijn. Wanneer je in onze shop je favoriete chocolade fontein uitkiest, vraag je je wellicht af hoe je het apparaat na gebruik makkelijk schoonmaakt. In de uitgebreide beschrijving van onze artikelen zie je direct of bijvoorbeeld de Bestron chocoladefontein makkelijk in onderdelen in de vaatwasser kan. De basis van de fontein neem je makkelijk af met een licht vochtig doekje.

De mini chocolade fontein

Wil je een kleine chocoladefontein kopen die je makkelijk op de salontafel zet? Dan koop je in onze webshop een klein formaat chocolade fontein die je na gebruik weer moeiteloos opbergt. Een dergelijke fontein is ook een origineel cadeau om aan een geliefde te geven. Maak zelf een pakketje van lekkere hapjes in combinatie met een fontein van Bestron en je hebt een topper van een cadeau in handen!

Jouw chocolade fontein naar wens afstellen

Koop je chocoladefontein goedkoop in de webshop en kies voor een model waarbij de snelheid van de pomp en de temperatuur van de chocolade regelbaar is. Zo pas je de fontein aan als je bijvoorbeeld chocolade marshmallows met kids gaat maken. Na aankoop van je favoriete apparaat zorgen wij voor een snelle levering aan huis. Achteraf betalen voor je aankoop is geen probleem wanneer je bij wehkamp shopt. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.