POP top teaser image

Kerststerren

Kerstverlichting geeft de feestdagen nog meer gezelligheid en sfeer. En denk je aan kerst, dan denk je ongetwijfeld aan kerststerren. In onze online shop vind je verschillende exemplaren van de kerstster. Bekijk direct ons aanbod, kies je favoriet en plaats je bestelling.

14 Resultaten
Nieuwste collectie

14 Resultaten

De kerstster als meest herkenbare kerstversiering

Kerst en kerstversiering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze donkere periode van het jaar wordt gemakkelijk beregezellig. Samen met familie en vrienden breng je sfeervol de feestdagen door. Lekker eten en drinken, en vanaf eind december dankzij je goede voornemen snel die kerstkilo's weer kwijt. Gezelligheid maak je samen, maar de mooiste versieringen en verlichting helpen daar zeker bij. Want zeg nu zelf, wat is kerst zonder boom, kerstkransen en gezellige lampjes? Een kerstster mag al helemaal niet ontbreken als het om de ultieme kerstversiering gaat.

Een ruime keuze uit verschillende modellen

Vroeger had je de rode en witte kerstster van papier, niet te verwarren met de bekende gelijknamige rode plant. Tegenwoordig is er veel meer keuze, waardoor het eenvoudig is de kerstster te matchen met je inrichting en smaak. Het is daardoor niet moeilijk een mooie balans tussen je inrichting en versiering te creëren. Voor extra gezelligheid, zeker nu het buiten steeds eerder donker wordt, is het een goed idee te kiezen voor een kerstster met lichtjes. Kies bijvoorbeeld voor een open kerstster met subtiele lichtjes, of juist een exemplaar dat driedimensionaal is en rondom lichtjes bevat. Er zijn ook gesloten sterren, met lichtjes aan de binnenzijde en een kersttak beschikbaar. Dankzij de ledlampjes verbruikt de kerstster weinig energie en gaat de verlichting lang mee.

Kerststerren bestellen bij wehkamp

Met een kerstster voor de ramen geniet niet alleen jij van een mooie sfeer, ook voorbijgangers kunnen het zeker waarderen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van verschillende merken, zoals Konstsmide, Lumineo en Luca Lighting. We weten zeker dat er iets tussen zit dat je bevalt. De kerststerren hebben verschillende hoeveelheden lampjes. Je bepaalt zelf hoeveel licht de ster geeft. Ben je al flink aan het aftellen naar de kerstdagen en jeuken je handen om met de versiering aan de slag te gaan? Bekijk dan het aanbod in de online shop en kies je favoriet. Hebben we vandaag je bestelling ontvangen, dan zorgen we dat je deze morgen in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help