POP top teaser image

Vitaminen

Je weet ongetwijfeld dat vitaminen belangrijk voor je zijn, maar weet je ook wat vitaminen precies zijn? Vitamines zijn chemische verbindingen die onmisbaar voor je lichaam zijn en erg belangrijk voor de groei, je herstel en een goede gezondheid. Vitaminen zijn er in twee varianten, namelijk vetoplosbare en wateroplosbare vitaminen. Ontdek ons aanbod!

78 Resultaten
Aanbevolen

78 Resultaten

Supplementen als aanvulling op een gezonde levensstijl

Wil je je weerstand een extra boost geven? Of heeft je kindje extra vitamine D nodig? Op deze pagina vind je allerlei soorten vitaminen die een goede aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Verschillende vitaminen voor diverse kwalen

Voldoende slaap, gezond eten, bewegen; het is allemaal belangrijk om gezond en fit te blijven. Toch heeft je lichaam soms wat extra's nodig. Bijvoorbeeld als je je vermoeid voelt of wanneer je voor je gevoel 'vaak' ziek bent en daarom je weerstand wilt verhogen. Op deze pagina vind je vitaminen voor volwassenen, kinderen en baby's. Daarnaast kun je ook vitamine kopen die geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.

Verschillen in de supplementen voor mannen en vrouwen

Het lichaam van een vrouw heeft andere supplementen nodig dan het lichaam van een man. Daarom zitten er in de vitaminen voor vrouwen vaak extra ijzer, omdat vrouwen dat verliezen tijdens de menstruatie. Vitaminen voor mannen hebben daarentegen juist een hoger gehalte aan zink en selenium. Let er dus goed op of de supplementen die je koopt voor mannen of vrouwen zijn, zodat je de supplementen slikt waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft.

Multivitamine met mineralen

Vaak wordt gekozen voor een potje met een combinatie van verschillende supplementen, zodat je zeker weet dat je lichaam alles binnenkrijgt wat het nodig heeft. Er zijn dan meestal ook mineralen toegevoegd. Je lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken, maar heeft deze wel nodig om goed te functioneren. Zo zijn mineralen onder andere nodig voor de regulatie van hormonen en enzymen. Houd er wel rekening mee dat de supplementen altijd dienen als aanvulling van een gezonde levensstijl. Het blijft dus wel belangrijk om naast het slikken van supplementen gezond te eten, voldoende te bewegen en rust te pakken.

Supplementen voor de zwangerschap

Zwanger worden en zwanger zijn heeft een groot effect op je lichaam, waardoor je lijf wel wat extra hulp kan gebruiken. Het wordt aangeraden om al voor de zwangerschap en tijdens de zwangerschap zwangerschapssupplementen, zoals foliumzuur, te slikken. Foliumzuur van de merken Davitamon en Gravitamon wordt vaak gekozen door vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn.

Vitaminen aanbieding bij wehkamp

Deze pagina staat vol met supplementen die je gezondheid een boost kunnen geven. Wanneer je regelmatig nieuwe supplementen nodig hebt, kan het veel geld schelen als je wacht op een goede aanbieding. Koop meteen meerdere supplementen als deze in de aanbieding zijn, want je bent dan vaak een stuk stuk goedkoper uit.

Vitaminen bestellen bij wehkamp

Als je vitamine gaat kopen, zal je al snel merken dat het in verschillende substanties verkocht wordt. Zo kun je bijvoorbeeld vitamine tabletten kopen, maar ook capsules, olie, of druppels aanschaffen. Bij hele kleine kinderen wordt gekozen voor druppels, maar oudere kinderen kunnen ook een kauwtabletje krijgen. Is je multivitamine op? Of wil je vitaminen bestellen voor je kindje? Bestel dan vandaag nog en we bezorgen het morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën