voedingssupplementen

Vitaminen

Je weet ongetwijfeld dat vitaminen belangrijk voor je zijn, maar weet je ook wat vitaminen precies zijn? Vitamines zijn chemische verbindingen die onmisbaar voor je lichaam zijn en erg belangrijk voor ...

42 resultatensorteren op
aanbevolen

Zwangerschapsvitamines

Tijdens de zwangerschap is het meer dan ooit belangrijk om gezond te zijn. Natuurlijk voor jezelf, maar ook voor je kindje. Wij helpen je met alles ter ondersteuning van een gezonde zwangerschap en de ontwikkeling van je baby. Bij ons vind je zwangerschapsvitamines, maar ook andere producten die ervoor zorgen dat jij tijdens deze bijzondere periode lekker in je vel zit, van bekende merken als A. Vogel en VSM. Welke zwangerschapsvitamines je ook kiest, je kunt altijd rekenen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en meer dan prima service!

Allerlei soorten zwangerschapsvitamines

Wil je per glas drie miljard actieve bacteriën binnen krijgen die je lichaam helpen tijdens de zwangerschap? Dat kan met Aciforce Probioticum van A. Vogel. Het product is ook geschikt voor baby's en kinderen. Neem niet meer dan 1 sachet (= 3 gram) per dag. Los het op in lauwwarm water en neem het in voor de maaltijd, liefst 's ochtends op een nuchtere maag. Voor alle zwangerschapsvitamines die we verkopen, geldt dat het om voedingssupplementen gaat, waarbij je voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed moet lezen. VSM Puur Mama weet welke vitamines en mineralen je nodig hebt voor, tijdens en na je zwangerschap. Ook de door de Gezondheidsraad aanbevolen hoeveelheid foliumzuur is hierbij inbegrepen. Wil je zwanger worden, ben je al zwanger of ben je net bevallen? Dan zijn VSM Puur Mama visoliecapsules voor jou bedoeld. Hier zit het omega-3 DHA vetzuur in. Wil je niet alleen zelf zwangerschapsvitamines, maar ook zeker weten dat je kinderen de juiste supplementen krijgen? Dan kun je daaraan werken met Echinaforce junior vitamine C + Q10 van A. Vogel. Dit natuurlijke product verhoogt de weerstand van kinderen vanaf 2 jaar door middel van kauwtabletten.