POP top teaser image

Davitamon vitaminen

37 Resultaten
Nieuwste collectie

37 Resultaten

Geef je lichaam extra ondersteuning met Davitamon vitamine druppels en tabletten

Je gezondheid is een groot goed en daar moet je zuinig mee omgaan. We proberen allemaal zo gezond mogelijk te eten om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen die we nodig hebben om ons lichaam gezond te houden. Het lukt alleen niet altijd om (voldoende) gezond te eten en daarmee alle juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen. Gelukkig is er Davitamon, het merk dat je alles te bieden heeft op het gebied van voedingssupplementen. Bij wehkamp hebben we een ruim aanbod van vitamines voor je klaargezet.

Vitamine van Davitamon voor volwassenen

In ons gejaagde bestaan kan het behoorlijk lastig zijn om altijd maar volgens de Schijf van Vijf te eten. Het gebruiken van voedingssupplementen vervangt gezonde voeding niet, maar het biedt wel een waardevolle aanvulling wanneer het je niet altijd lukt om met voeding je vitamines en mineralen binnen te krijgen. Davitamon vitamine D wordt vooral aangeraden voor kinderen tot en met 3 jaar, vrouwen boven de 50 jaar en mannen boven de 70 jaar. Zij zijn niet voldoende in staat om vitamine D via zonlicht op te nemen. Davitamon vitamine D is in druppelvorm en als smelttablet verkrijgbaar. Davitamon vitamine smelttabletten worden overigens niet voor baby's gebruikt. Voor de allerkleinsten worden Davitamon vitamine druppels gebruikt. Davitamon vitamine C wordt gebruikt om de weerstand te ondersteunen. Davitamon vitamine C is als tablet en bruistablet verkrijgbaar. Davitamon vitamine suikervrij biedt voedingssupplementen waar geen suiker aan toegevoegd is. Davitamon vitamine suikervrij is belangrijk om de tanden te beschermen.

Davitamon vitamine voor kinderen

Lust ik niet, hoef ik niet, wil ik niet... het zijn kreten die menig ouder aan de eettafel heeft gehoord en dan ontstaat er een strijd die niemand lijkt te winnen. Insteek is angst van de ouders dat hun kind voedingsstoffen tekort komt. Davitamon biedt diverse multivitaminen om je kindje hierin te ondersteunen. De welbekende Davitamon vitamine D in de aanbieding kopen, voorkomt dat je steeds veel geld aan supplementen kwijt bent. Bij wehkamp vind je regelmatig aanbiedingen. Vitamine K van Davitamon is heel belangrijk bij je baby wanneer je borstvoeding geeft. Vitamine K van Davitamon is ook als combinatieproduct met vitamine D verkrijgbaar. Vitamine K is essentieel voor de bloedstolling. Vitamine K wordt niet uit de borstvoeding opgenomen. Zolang je borstvoeding geeft, geef je je kindje vitamine K tot de leeftijd van drie maanden.

Vitamines van Davitamon kopen bij wehkamp

Kies je voor gemak, dan kies je voor je vitamines van Davitamon bestellen bij wehkamp. Met behulp van de zoekfilters op de site maak je snel een keuze. Hier selecteer je bijvoorbeeld voor wie of specifiek waarvoor je vitamines zoekt. Er wordt direct een bijpassend aanbod getoond waar je eenvoudig een keuze uit maakt. Heb je te laat gezien dat je door je voorraad vitamines heen bent? Geen probleem! Plaats je namelijk vandaag je bestelling, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help