Mineralen

Mineralen haal je uit je eten en drinken en zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Je begrijpt dus wel waarom het belangrijk is om voldoende mineralen binnen te krijgen. Vind jij het lastig om voldoende mineralen via je voeding binnen te krijgen? Bekijk dan eens ons aanbod mineralen en jij krijgt voortaan altijd genoeg mineralen binnen!

1 resultaat
nieuwste collectie

1 resultaat

Mineralen

Mineralen zijn kleine stoffen die in eten en drinken zitten en essentieel zijn voor een goede gezondheid en ontwikkeling. Daarentegen leveren ze geen energie. Maar niet iedereen krijgt altijd genoeg binnen. Daarom hebben wij verschillende mineralen in ons assortiment van merken zoals Davitamon en Pharma Nord. Bij ons vind je alles voor een goede gezondheid.

Wat zijn mineralen?

Mineralen zijn eigenlijk hetzelfde als vitaminen. Ze zitten in je dagelijkse eten en drinken. Ze komen oorspronkelijk uit de natuur, zoals in de welbekende gesteenten. Doordat dieren en planten mineralen opnemen, komen ze in jouw eten en drinken terecht. Ze zijn te onderscheiden in spoorelementen en gewone mineralen. Van spoorelementen heeft het lichaam maar heel weinig nodig, van mineralen meer.

Mineralen tekort

Een tekort aan mineralen komt eigenlijk amper voor, maar soms heeft je lichaam net een beetje extra nodig. Bijvoorbeeld extra ijzer tijdens de menstruatie of de zwangerschap. Of extra natrium, kalium of chloor tijdens veel vochtverlies. Wil je er zeker van zijn dat je genoeg opneemt, bijvoorbeeld omdat je weinig vlees eet of veel aan medicijnen zit? De mineralen in voedingssupplementen worden gemakkelijker opgenomen door het lichaam dan die uit eten.

Ons aanbod aan mineralen

Wij hebben verschillende soorten mineralen in ons assortiment. Zo hebben we verpakkingen met weinig of veel capsules. Voel je je vaak niet fit en ben je wel toe aan wat extra weerstand? Gebruik dan mineralen die bedoeld zijn voor de weerstand. Ben je vaak vermoeid en belemmert dit vaak je dagelijkse bezigheden? Kies dan mineralen die de vermoeidheid tegengaan. Bij ons vind je gegarandeerd iets wat jij nodig hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.