POP top teaser image

Supplementen

Heb je moeite om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen uit je voeding te halen? In dat geval kunnen voedingssupplementen je helpen! Wij hebben een ruim aanbod voedingssupplementen voor je, zodat jij voortaan zonder problemen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt! Kom het aanbod ontdekken en bestel vandaag nog.

77 Resultaten
Aanbevolen

77 Resultaten

Voedingssupplementen

Wist je dat wij een ruim aanbod voedingssupplementen voor jou hebben? Een voedingssupplement is bedoeld als aanvulling op de normale voeding. De meeste vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen krijg je binnen door dagelijks gevarieerd te eten. Mocht dat niet het geval zijn, kun je voedingssupplementen nemen om zo genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen. Voedingssupplementen bestaan er in diverse vormen zoals poeders, pillen, druppels of capsules. Ze bevatten mineralen, vitamines of bioactieve stoffen. Deze stoffen kunnen apart in een pil zitten zoals Vitamine C of als in combinatie zoals een Multivitaminepil. Over het algemeen neemt je lichaam voedingsstoffen via voedingspillen gemakkelijker op dan via eten.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

ADH staat voor aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De ADH is een maat om aan te geven hoeveel je van een bepaald voedingssupplement nodig hebt. Deze hoeveelheden zijn door de Gezondheidsraad vastgesteld. De meeste mensen krijgen genoeg voedingsstoffen binnen maar soms heb je even wat extra nodig. Zwangere vrouwen hebben over het algemeen extra foliumzuur en vitamine D nodig. Jonge kinderen en ouderen wat extra vitamine D. Daarnaast zijn de behoefte van vrouwen, mannen en kinderen anders. Zelfs de behoefte kan per persoon verschillen. Let op, er is geen goede reden om te veel van een bepaald voedingssupplement binnen te krijgen.

Welke keuze moet je maken?

Allereerst kun je bij de voedingssupplementen filteren op vitaminen, mineralen, multivitaminen of sportvoeding. Daarnaast kun je je favoriete merk filteren, denk hierbij aan Swisse, A.Vogel, Davitamon & Isostar. De inhoud van de verpakkingen verschilt, zo heb je verpakkingen die genoeg zijn voor één week of voor één maand of nog langer. Ontdek ons aanbod en bestel je product, zodat je de volgende dag al van extra voedingsstoffen kan profiteren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.