afslanken

Afslanksupplementen

Wil je graag afslanken, maar heb je even wat hulp nodig? Onze afslankcapsules zijn net dat steuntje in de rug dat je zoekt. De capsules binden je vetinname, verhogen je stofwisseling en verminderen da ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Afslankcapsules

Je blijft het liefst op gewicht, want daardoor zit je lekker in je vel. Toch kan je na een zwangerschap soms flink aankomen. In andere situaties neemt je gewicht toe door te weinig te bewegen. Naast goede voeding en voldoende beweging helpen afslankcapsules je om de nodige kilo's kwijt te raken. Afvallen doe je door meer energie te verbruiken dan er binnenkomt. Afslankcapsules helpen daarbij. Na een tijdje bezig te zijn bemerk je absoluut het verschil en kan je eindelijk je lievelingsjurk weer aan.

Afslankcapsules bij wehkamp

Op onze site kies je uit een gevarieerd aanbod afslankcapsules. Stacker en Unipharma zijn enkele merken die je aantreft in deze categorie. De capsules van deze merken verminderen je eetlust en verhogen je stofwisseling. Bovendien binden ze jouw vetinname. Met een inhoud van 30, 100 of 200 stuks zit er altijd een juiste dosering voor je bij. Lees voor het gebruik de bijsluiter en kies uiteraard voor een smaak van jouw voorkeur.

Nog meer afslankmiddelen

Naast afslankcapsules heeft wehkamp nog veel meer afslankmiddelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ons assortiment afslanktabletten. Ze verminderen je eetlust en zorgen bovendien voor een verzadigd gevoel.

Blijf op gewicht

Je blijft structureel op gewicht door jezelf regelmatig te wegen. Maak daarom ook een keuze uit onze weegschalen en grijp in zodra dit nodig is.

Koop afslankcapsules bij wehkamp en gebruik hierbij onze handige zoekfilter. De bestelling die je plaatst, reken je af in een beveiligde online betaalomgeving. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.- en voor support neem je contact op met webcare.