POP top teaser image

Lacoste geuren

René Lacoste: tenniskampioen en uitvinder. Hij kreeg door zijn vastberadenheid tijdens de wedstrijden de bijnaam ‘de Krokodil’. Tegenwoordig is het een icoon dat staat voor zelfvertrouwen, vastberadenheid en volharding. Ontdek hier alle LACOSTE geuren.

Lacoste FEMME

Overdag draag je vaak een lichtere geur dan in de avond. Maar als je van een sportieve, sprankelende eau de toilette houdt, dan is dat vaak niet te vinden. Behalve als je kiest voor de geuren van Lacoste FEMME. De eau de parfum is ideaal voor dates en avondjes uit, terwijl de eau de toilette overdag heel aangenaam is.

Bijzondere geuren voor dames

Hoewel Lacoste als kledingmerk meer een mannenmerk is, wordt er op parfumgebied uiteraard aan de dames gedacht. De mooie Lacoste FEMME parfums passen perfect binnen het plaatje van de Lacoste geuren. Pour Femme is een eau de parfum waar je maar weinig van nodig hebt om ervan te genieten. Pour Femme is verkrijgbaar in een staande flacon van 50 en 90 ml. Maar ook in een 90ml ronde flacon. Touch of Pink is een Lacoste FEMME eau de toilette. Deze is wat lichter dan een eau de parfum. Lacoste FEMME Touch of Pink zit vol fruitige noten en is verkrijgbaar in drie formaten: 30, 50 en 90ml.

Elegante, sportieve geuren

De Lacoste FEMME geuren passen perfect bij al je dagelijkse activiteiten. Of je nu naar kantoor gaat in een vrolijk mantelpakje of juist lekker met vriendinnen de stad in gaat met een van de Lacoste damestassen in jeans met een top. Deze geuren kunnen altijd. Lacoste FEMME geuren zijn fruitig en luchtig en passen daarom ook perfect bij je zomerse outfits.

Lekker snel in huis

De heerlijkste, sportieve geuren van Lacoste FEMME haal je lekker snel in huis door deze gewoon bij ons te bestellen. Kies je favoriet en bestel deze vandaag nog. Wij bezorgen deze dan morgen al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help