beauty

CALVIN KLEIN geuren

57 resultatensorteren op
aanbevolen

Calvin Klein OBSESSED

Je liefde voor parfums zullen we geen obsessie noemen, maar groot is die zeker. Er gaat geen dag voorbij of jij gaat heerlijk geurend de deur uit. In de badkamerkast staat dan ook een hele verzameling aan geuren. Calvin Klein OBSESSED mag niet ontbreken aan de collectie van de echte parfumliefhebber.

Een heerlijk parfum

Calvin Klein is een allround lifestylemerk. Naast prachtige outfits en mooie accessoires, is parfum een van de items waar het merk groot mee is geworden. Calvin Klein OBSESSED is een van de paradepaardjes binnen de collectie van Calvin Klein geuren. De geur valt het beste te omschrijven als een warme geur waarmee je iedereen verleidt. Calvin Klein OBSESSED is de vernieuwde versie van Calvin Klein OBSESSION.

Calvin Klein voor mannen en vrouwen

Calvin Klein OBSESSED is geen unisex geur, maar de geur is wel verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Verpakt in een mooi vormgegeven flesje is de Calvin Klein OBSESSED een ware blikvanger in iedere badkamer. Calvin Klein OBSESSED is verkrijgbaar als eau de toilette en als eau de parfum. Eau de toilette vervaagt iets sneller dan de eau de parfum, maar is daardoor ook goedkoper. Calvin Klein OBSESSED koop je met een inhoud van 30, 50, 75, 100 en 125 ml. Met de bijpassende deodorant, douchegel en bodylotion stem jij de geuren op elkaar af.

Calvin Klein OBSESSED kopen bij wehkamp

Of je nu geschenksets zoekt of een Calvin Klein OBSESSED eau de parfum voor jezelf, je bent bij wehkamp aan het juiste adres. Bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- brengt wehkamp geen verzendkosten in rekening. Retourneren gaat heel eenvoudig en is geheel gratis.